Fransförlängning

Den naturliga fransens livslängd är ca 8 veckor. När en frans är mogen att ramla av följer din fransförlängning med. Alla dina fransar befinner sig i olika växtfaser, du får i samma takt som du tappar fransar, nya mogna fransar att fylla på. Efter ca: 3-4 veckor kommer du märka att du har tappat några fransar, det är helt naturligt då du tappar även dina naturliga. Vi tappar ca 30 naturliga ögonfransar under en 3 veckorsperiod. Därför ska man komma och fylla på, för den bästa effekten på din förlängning rekommenderar vi ett återbesök för en påfyllning var 3-4 vecka. Vi jobbar med produkter från Lash4Lash

Singelfransar 120min/1395kr  

Påfyllning Singelfransar 60min/ 695kr

Jag sätter på fransar en och en på dina egna ögonfransar, så att varje öga får ca 60-150 st nya fransar, beroende på hur många egna fransar du har. Fransarna är av syntet och sätts fast av ett mycket starkt allergitestat svart lim. För att skydda de undre fransarna sätts skyddstejp på dom. Behandlingen tar ca 2 timmar.

Fransförlängning Black Diamond 120min/1595kr 

Kändisfransen med den svarta glamourlooken!

Den är en singels frans men ser mer ut som en volym frans pga att den är mer platt än rund. En mycket omtyckt frans av dem som testat den.
Denna frans har längre hållbarhet än singel och volymfransar.
Det går snabbare att sätta Black Diamond fransar än vad det tar att sätta volym fransar. Men det blir nästan samma resultat! Perfekt för dig som inte kan ligga på rygg så länge eller inte har så mycket tid.

Påfyllning Black Diamond 60min/ 795kr 

Kändisfransen med den svarta glamourlooken!
Den är en singel frans men ser mer ut som en volym frans pga att den är mer platt än rund. En mycket omtyckt frans av dem som testat den.
Denna frans har längre hållbarhet än singel och volymfransar.
Det går snabbare att sätta Black Diamond fransar än vad det tar att sätta volym fransar. Men det blir nästan samma resultat! Perfekt för dig som inte kan ligga på rygg så länge eller inte har så mycket tid.Nu kan vi även med stolthet erbjuda Volymfransar dvs Russian Volume!

Nu kan du få fransarna du alltid drömt om. Denna tekniken gör att du kan få upp till 7 gånger fylligare fransar.

Volymfransar / Russian Volume  180min/1895kr      

Påfyllning Russian Volume 90min/895kr                                                                       

Jag sätter på 2-5 fransar/egen frans som jag skapar till en solfjäder för att få mycket volym. I volymförlängningen använder jag mycket tunnare fransar än vid singelförlängningen. Det gör att du både får volym och önskad längd men att det ändå ser otroligt naturligt ut. Behandlingen tar ca 3 timmar.
Kan man välja storlek på ögonfransarna?
Ja, vi har olika storlekar på fransarna, det kan man välja när man kommer hit, om man vill ha en vacker naturlig look eller en mer glamourös Hollywood look.

SKÖTSELRÅD

  • Innan behandling: Ha ej smink på dig när du kommer på behandling eller någon fet oljebaserad kräm på ögonen. Du ska inte göra fransförlängning om du har/ haft infektion i ögonen minst 3 veckor innan.
  • Efter behandlingen: Vänta 4 timmar med att duscha och bada inte i simhall, sola solarium eller bada bastu på 4 timmar, detta är för att limmet ska härda tillräckligt.
  • Borsta fransarna 2 gånger om dagen med den medföljande borsten du får av mig.
  • Tvätta alltid fransarna och ansiktet 2 gånger om dagen.
  • Gnugga ej ögonen och använd ingen kräm på ögonfransarna.
  • För bästa effekt på din förlängning rekommenderas ett återbesök för en påfyllning var 3-4:e vecka.
  • Du ska inte försöka ta bort fransarna själv, det slits på dina egna och kan göra mycket ont, och i värsta fall kan du dra loss dina egna fransar. Vi har en speciell remover för detta.

Kropp & Själ

Massage

Webshop

Behandlingar

KONTAKT