Nyheter & Erbjudanden

Sommarerbjudanden i juli och augusti

Esse Body Detox Kroppsbehandling / 60min 795kr

Upplev en underbart avslappnande och balanserande kroppsbehandling från Esse.  Behandlingen inleds med en rengörande peeling som tvättas av med varma mjuka handdukar. Vi tar sedan på  Esse fantastiska Detox inpackning som även den tas bort med varma handdukar efter verkningstiden. Behandlingen avslutas med att vi masserar in en underbar kroppskräm.  Huden blir mjuk och len och du känner dig lugn och avslappnad. Denna underbara behandling bara måste upplevas!

Boka din tid för Esse Body Detox Kroppsbehandling i juli eller augusti så får du en underbar Ansiktskur på köpet! (värde 475kr)

 

Sommarerbjudanden i juli och augusti

Fotvård Ultra Deluxe / 105min 1195kr

Nu finns fotvårdens Rolls Royce! Fixa iordning fötterna när det är dags att visa upp dem i sandaler eller om du vill ha lack som sitter länge samtidigt som du vill ha superlena fötter!  Först gör vi en fotvård Kalahari där vi ger dina fötter extra mycket vård och omtanke. Inleds med ett uppmjukande fotbad, därefter behandlar vi liktorn, nageltrång och förhårdnader noggrannt. Sen följer den supereffektiva peelingbehandlingen från Kalahari och samtidigt som den verkar tar vi hand om naglar och nagelband. Perfekta att visa upp i finsandalerna! Under tiden vi tar hand om dina fötter får du välja ut en färg som vi sedan applicerar på dina tånaglar med shellac. Denna uv-lack behandling gör att lacket sitter i många veckor på dina tånaglar. Avskavt nagellack på tånaglarna är nu ett minne blott! Behandlingen avslutas med lätt fotmassage. Kalaharibehandlingen är en supereffektiv behandling för förhårdnader, sprickor och torra fötter! Den här behandlingen bara måste upplevas! Resultatet är enastående och dina fötter blir otroligt lena och mjuka och dessutom får du ett lack som sitter i många många veckor!

I juli och augusti  får du 150kr rabatt på Ultra Fotvård Deluxe

Rabatterade Priser

VISMA OCH DAKAPO

-10% på alla behandlingar mot uppvisande av Visma/ Dakapo kort.

Gäller ej i samband med presentkort, värdecheckar eller andra rabatter. Ej heller på produkter.

PENSIONÄRSRABATT
Vi erbjuder 10% pensionärsrabatt på valfri behandling, mån-fre förmiddag fram till kl 12.00

Gäller ej i samband med presentkort, värdecheckar eller andra rabatter. Ej heller på produkter.

Vi samarbetar med Live it.

Matcha Ditt Live it presentkort med våra behandling.

Live it Klassisk behandling – valfri 30 min behandling hos oss

Live it Special behandling – valfri 50 min behandling hos oss

Live it Lyx behandling – valfri 70 min alternativt 2st 30min behandling hos oss.

(Observera att detta inte gäller NBE och Deep Skin behandlingarna).

Observera att vi endast löser in Live Its värdebevis/presentkort måndag- fredag.

Presentkort och Bonuskort

PRESENTKORT

Ge dina nära och kära en riktigt skön och avslappnande stund hos oss på All About You. Ett presentkort på All About You är en mycket uppskattad gåva.

Vi har ett stort utbud av behandlingar från topp till tå och du kan välja mellan att ge bort ett presentkort på en specifik behandling eller på valfri behandling för valfri summa.

Vill du köpa presentkort hos oss men bor du inte i närheten?

Vänligen ring oss på 0470-26140 så skickar vi presentkortet på posten.

BONUSKORT

Det ska löna sig att göra behandlingar hos oss! Nu får du poäng för varje behandling du gör hos oss. Oavsett vem du gör behandlingar hos så samlas alla dina poäng på samma bonuskort. Smart va!
1 poäng för alla behandlingar under 500kr
2 poäng för behandling över 500kr
3 poäng för behandling över 1000kr
4 poäng för behandling över 1500kr
När du har samlat ihop 20 poäng får du 250kr rabatt på din nästa behandling. Väljer du istället att samla ihop till 30 poäng får du 500kr rabatt på din nästa behandling. Samlar du till 40 poäng så får du 1000kr rabatt på din nästa behandling!
Kan ej kombineras med andra erbjudanden och man får inga poäng vid köp av presentkort. Bonuskortet gäller 1år från utskriftsdatum.

 Julia Ottosson

Vi har nu hittat en frisör som kommer att vara här från och med den 21/5. Vi ser väldigt mycket fram emot detta och hoppas att ni också gör det!

Det går att boka en tid hos Julia via telefon nummer 0470- 261 40 och i vår internetbokning.

ÄNTLIGEN kan du boka botox och fillers hos oss!

Amanda Nybeck som är legitimerad sjuksköterska med massor av erfarenhet av botox och fillers kommer att finnas på plats under kvällen. Du kan både boka in en tid för att göra botox/fillers eller träffa henne för en konsultation.

Ring oss på 0470-26140 för att boka din tid. Begränsat antal platser.

Amanda finns hos oss för att göra fillers och botox tisdag 29.5

Produkterbjudande

-20% på Nannic UV- Shield

Nu 318kr (ord.pris 398kr)

NANNIC UV-SHIELD

En transparant, återfuktande mist med en patenterad teknologi! Ett unikt inkapslat UV-skydd som lägger sig som en sköld ovanpå huden och ger 95% skydd mot både UVA, UVB och IR-strålning och samtidigt förhindrar att huden åldras i förtid.

Skyddar effektivt mot alla typer av skadlig strålning från solljus, TV och dataskärmar, mobiler och lampor.

Snabbtorkad formula som varken känns fet, kladdig eller ger fläckar på kläderna. Smidig och enkel att applicera, även över make-up och daglig hudvård. Rekommenderas för daglig användning.

Säkert och effektivt solskydd som skyddar huden mot både synligt ljus och infrarött ljus. fri från olja, silikoner, nano-partiklar, parabener och kemiska solfilter.

⇒ Unik formula med inkapslat UV-skydd i mikromolekyler som skyddar på ytan utan att tränga ner i huden och orsaka fria radikaler eller hormonstörningar.

⇒ Berikad med röda alger som motverkar ålderstecken, förbättrar hudens spänst och elasticitet samt motverkar rödhet och pigmentfläckar.

⇒ Lätt att applicera, behöver ej smörjas in. Perfekt för både för ansikte och kropp. Rekommenderas för alla hudtyper, även för känslig hud.

Prova vår nya behandling NBE & Klassisk/Djupgående massage

Vill du ha den bästa och effektivaste massagen för din muskelspänningar? Då är det NBE & klassisk/djupgående massage du ska välja! Här får du den fantastiska effekten från NBE maskinen som mjukar upp dina muskelspänningar utan smärta. Sen gör vi även klassisk/djupgående massage för att få den bästa kombinerade effekten. Måste provas!

Maj & juni för 795kr (ord.pris 895kr)

Nu finns lashlift/ permanent fransböjning med keratinbehandling!

Förutom att du får vackert böjda fransar så finns nu även en keratinbehandling för att ge dina egna fransar massor av näring.

Keratinbehandlingen appliceras efter lash lift och färgning för att återställa fransens naturliga skydd och fyller den med närande keratinstimulerande ämnen. Se det som en energikick till trötta fransrötter samtidigt som fransen repareras utifrån.

Keratinbehandlingen kan även göras efter en vanlig fransfärgning för att ge de egna fransarna en riktig keratinboost.

Keratin är ett fibröst protein som finns naturligt i hår och naglar. De senaste åren har keratin varit populär i olika hårbehandlingar, eftersom det stärker och “lagar” skadat hår. Vad alla inte vet är att det samma kan göras med ögonfransarna. Syftet med en keratinbehandling är att vårda, och keratinet som läggs på fransarna kapslar in dem, men innehåller också vitaminer, som ska näringsboosta fransen på djupet. Liksom med serum kan keratinbehandlingar bidra till naturligt längre fransar.

Boka och kom på Lashlift med fransfärg och keratinbehandling i maj för 895kr (ord.pris 995kr)

KONTAKT

  • 0470 261 40
  • info@allaboutyou.se
  • Deltavägen 10, 352 45 Växjö

ÖPPETTIDER

  • Öppettider att handla i salongen
  • Mån – Fre 10.00-18.00
  • Lördagar 09.00-14.00