Ansiktsbehandling

KLASSISKA ANSIKTSBEHANDLINGAR

SPA / 30min 575kr

En snabb uppfräschning av din hud. Inkluderar rengöring och peeling följt av en avkopplande lätt ansiktsmassage. Avslutas med passande ansiktsmask och närande dagcreme. (Ånga/portömning ingår ej) Kombinera med Dag Make Up så har du en perfekt mini make over!

ANSIKTS & HÅRBOTTENSMASSAGE / 25min 550kr

En avkopplande och alldeles underbar massage för ansikte  och hårbotten. Ansiktsmassage gör att blod och syre flyter till och musklerna slappnar av: Huden livas och stramas upp och själen slappnar av. Ansiktsmassagen tar därför både fram din inre och yttre skönhet. Ansiktet är själens spegel. Varje ögonblick under dagen arbetar vi med vårt ansikte. Vi uttrycker glädje, smärta och stress. Spåren efter en hetsig arbetsvecka sitter i värsta fall kvar när det är dags för helgens vila. Med ansiktsmassagen tvättar du bort spåren efter en hård arbetsvecka.

COMPACT / 60min 895kr

Inkluderar rengöring, brynplock, peeling och ansiktsmask. Utöver detta kan du välja att få portömning eller ansiktsmassage. Enkel och effektiv.

CLASSIC / 75min 995kr

Inkluderar en grundlig rengöring med brynplock, peeling, ånga, portömning samt avkopplande massage och passande ansiktsmask. Behandlingen rekommenderas till alla, speciellt till dig som är ny.

COMPLETT / 90min 1395kr

Inkluderar en grundlig rengöring, peeling, ånga och portömning, frans- och brynfärgning, brynplockning/vaxning, ansikts och decolletagemassage, ansiktsmask och avslutande dagkräm. Perfekt för dig som vill ha allt i en ansiktsbehandling!

DUO / 75min 1640kr

Nu kan du och din väninna, älskling, eller varför inte svärmor, få ansiktsbehandling samtidigt.
Inkluderar hudanalays, rengöring, peeling, portömning samt  avkopplande massage och passande ansiktsmask och dagcreme.

DR. K DERMAL HEALTH

Dr. K NOVEL POSTBITIC SKIN RESURFACING /30min 895kr

DrK Dermal Health Care är den första hudvårdsserien som använder postbiotika och enzymer för att aktivt provocera fram en accelererad form av cellförnyelse i de olika cellagren, samtidigt som skador och inflammation i huden minimeras.

DrK Postbiotic Resurfacing Enzyme Peel har med framgång utvecklats som ett hudvårdsprogram för effektiv resurfacing och behandlar alla tecken på stressad hud, som t.ex. överkänslig hud, för tidigt åldrande, ojämn hudton, hyperpigmentering, akne, matt och oelastisk hud samt kronisk rodnad.  

Behandlingarna bryter effektivt ner huden utifrån och in och bygger samtidigt upp huden inifrån och ut. Inflammation och skador i huden läks på ett varaktigt och skonsamt sätt med en omedelbart ökad lyster som resultat.

OMEDELBAR OCH LÅNGSIKTIG EFFEKT

Följande effekter kan man fövänta sig omedelbart och långsiktigt efter en behandlingskur:

 • Jämnare hudstruktur
 • Jämnare hudton med ökad lyster
 • Återfuktad hud
 • Reparerad och mer välmående barriär
 • Ökad volym och en mer välmåend hud
 • Reducerad hudrodnad och irritation
 • Välmående lyster

CellREVERSE /30min 995kr

Inkluderar: Rengöring, DrK fantastiska nya cellREVERSE Peelingbehandling med nukleotid teknologi, Serum, Dagkräm

cellREVERSE inkl portömning  /60min 1398kr

Inkluderar: Rengöring, DrK fantastiska nya cellREVERSE peelingbehandling med nukleotid teknologi, ånga, portömning, mask, serum, och dagkräm

DrK Dermal Health Care är den första ”health and wellbeing” hudvårdsserien som använder postbiotika och enzymer för att aktivt provocera och accelerera en form av cellregeneration i de olika hudlagre. Samtidigt som den hanterar trauma och minimerar inflammatorisk respons nere i huden Cellreverse behandligen behandlar framgångsrikt alla tecken på: 

 • stressad och känslig hud
 • sensitiviserad hud
 • för tidigt åldrande
 • ojämn hudton
 • hyperpigmentering
 • akne
 • trött och livlös hud
 • kronisk hudrodnad

ESSE PROBIOTIC SKINCARE

ESSE PROBIOTIC BAS / 60min  945kr

En fantastisk ansiktsbehandling där känslan direkt från rengöringen känns som massage, vi arbetar med produkter med prebiotika i, näring till de goda bakterierna, som ger huden balans, ökad fukthalt och en omedelbar lyster och fräschör, rekommenderas till alla hudtyper. Trippelrengöring, hudanalys, peeling, ånga, portömning eller massage, ögon- och ansiktsmask och avslutande serum, ögon- och ansiktscreme.

ESSE PROBIOTIC SENSITIVE med portömning / 75min 1190kr

En mycket effektiv behandling för alla med känslig och stressad hud samt obalanserade hudtillstånd såsom acne, rosacea, och eksemhud. Vi arbetar med produkter med levande probiotika, som ger din hud balans, lugn och ro, samt omedelbar lyster och fräschör. Trippelrengöring, hudanalys, enzympeeling, ånga, portömning, massage, ögon- och ansiktsmask mask , och avslutande serum och ögon- och ansiktscreme.

ESSE PROBIOTIC SENSITIVE utan portömning / 45min 990kr

En mycket effektiv behandling för alla med känslig och stressad hud samt obalanserade hudtillstånd såsom acne, rosacea, och eksemhud. Vi arbetar med produkter med levande probiotika, som ger din hud balans, lugn och ro, samt omedelbar lyster och fräschör. Trippelrengöring, hudanalys, enzympeeling, massage, ögon- och ansiktsmask mask , och avslutande serum och ögon- och ansiktscreme.

ESSE PROBIOTIC PLUS med portömning / 75min 1290kr

En lyxig ansiktsbehandling med en känsla av avslappning och massage i hela behandlingen. Vi arbetar med produkter med levande probiotika (goda bakterier) som ger huden omedelbar lyster, ökad fukthalt och utslätande effekt. Rekommenderas till alla med åldrad, torr och livlös hud. Trippelrengöring,hudanalys, enzympeeling, ånga, portömning, massage, ögon-och ansiktsmask och avslutande serum, ögon-och ansiktscreme.

ESSE PROBIOTIC MED SPECIALAMPULL / 60min 1150kr / 75min 1390kr

En probiotisk ansiktsbehandling för alla hudtyper med levande, goda bakterier som främjar hudens välmående. Denna behandling anpassas helt efter dina behov och ger fantastiska resultat även på Rosacea och andra överkänsliga hudtyper. Produkterna innehåller en unik sammansättning Probiotika och prebeotika. Esse = probiotisk hudvård med prebeotika. Detta innebär att produkterna innehåller goda bakterier och näring till de goda bakterierna. Dessutom är Esse ekologiska, veganska och rättvisemärkt. De är inte heller testade på djur. Ingår: Rengöring, enzympeeling med portömning, ansiktsmassage (i 75min behandlingen ingår en länge ansikte och decolletagemassage) och ansiktsmask samt våra goda råd om hur du förbättrar din hudhälsa. Samt en ampull med unik sammansättning för din hud.

Ampullerna man kan välja på:

-Hyaluronic Ampull En kraftfull boost med höga nivåer lågmolekylär hyaluronsyra, för djupåterfuktning och plumping.

-Hydroboost Ampull En riktigt lugnande fuktboost och återställare för känslig/reaktiv hud.

-Intensity Ampull Uppstramande “askungebegandling”, med naturens egen “filler” som på ett kraftfullt sätt låter ansiktsmuskulaturen slappna av. Perfekt inför fest!

-Clarifying Ampull Kraftfull detox för oren/acnebenägen hud. För bäst effekt på acnebenägen hud, 4 behandlingar (1 gång i veckan i 4 veckor).

-Bright Ampull Kraftfullt pigmentutjämnande serum för ojämn hudton. För bäst effekt på pigmenteringar, 4 behandlingar (1 gång i veckan i 4 veckor).

PROBIOTISK ASKUNGEBEHANDLING /  45min 1150kr

En växt med “fillers” liknande egenskaper bistår med en snabb och effektiv reducering av rynkor. Ger ett direkt synbart resultat på uttryckslinjer efter bara en behandling med en samtidigt lenande effekt av hyn. Maximal effekt märks efter 2 tim och vara upp till ett dygn. Perfekt behandling inför den stora dagen. Rengöring, peeling, Intensity ampull, massage och Intensity mask från Esse.

PROBIOTIC RESET AGELESS KUR / 4 behandlingar 1st 60min och 3st 25min  3500kr

Denna kur på 4 ggr med innovativa Probiotic Boost från Esse Probiotic Skincare är verkligen en nystart för precis ALLA som på kort och lång sikt vill balansera sin hud och sakta ner åldrandeprocessen!

Behandling 1 är 60min och innefattar rengöring, peeling, portömning, mask, Probiotic Boost och avslutande creme.

Behandling 2-4 är 25min och innefattar rengöring, peeling, Probiotic Boost och avslutande creme.

Probiotic Boost är nyckeln i denna världsunika ansiktsbehandling. Hudterapeuten kombinerar under behandlingen sterilt vatten tillsammans med Esse Probiotic Skincare mest effektiva levande Probiotika någonsin. Resultatet blir en serumliknande produkt med 10 miljarder levande goda bakterier / ml som appliceras på huden för att skapa en Probiotic Reset-effekt. Denna produkt fulländar denna Probiotiska upplevelse. Den här nivån med levande Probiotika är för hög för en daglig användning, men när den används en gång per vecka under 4 veckor så kan denna nivå av Probiotika skapa en ”Probiotic reset” för hudens mikroflora. Denna Probiotic Reset skapar en ”ny normalnivå” av mikrober som resulterar i en mindre reaktiv hud som samtidigt saktar ner åldrandeprocessen dramatiskt Den tvådelade formulan består av en spruta med sterilt vatten och en flaska som innehåller levande Lactobacillus-bakterier. Detta i kombination med den mat (Prebiotikan) som Probiotikan behöver. Allt förpackat genom kväve. Den Lactobacillus-art som vi har valt att använda i produkten skyddar huden genom konkurrensutsatt uteslutning, förbättrar hudens barriärfunktion och producerar hyaluronsyra som ger en kort- och långsiktig ökad återfuktandegrad i huden.

Probiotic Reset kur kan utföras en gång varje halvår och mellan kurerna rekommenderas självklart att Du använder Esse produkter för att upprätthålla den optimala mikrobiella balansen.

PROBIOTIC RESET SENSITIVE KUR / 4behandlingar 1st 60min och 3st 25min  3500kr

Behandling 1 är 60min och innefattar rengöring, peeling, portömning, mask, Probiotic Boost och avslutande creme.

Behandling 2-4 är 25min och innefattar rengöring, peeling, Probiotic Boost och avslutande creme.

Upplev känslan när 10 miljarder Probiotika (goda bakterier) tillsammans med några av världens mest effektiva växtextrakt appliceras på din hud. Huden får en elasticitet, fasthet och återfuktandegrad som bara kan uppnås när hudens bakterieflora är i total balans. Probiotic Boost är nyckeln i denna världsunika ansiktsbehandling. Hudterapeuten kombinerar under behandlingen sterilt vatten tillsammans med Esse Probiotic Skincare mest effektiva levande Probiotika någonsin. Resultatet blir en serumliknande produkt med 10 miljarder levande goda bakterier / ml som appliceras på huden för att skapa en Probiotic Reset-effekt. Denna produkt fulländar denna Probiotiska upplevelse. Den här nivån med levande Probiotika är för hög för en daglig användning, men när den används en gång per vecka under 4 veckor så kan denna nivå av Probiotika skapa en ”Probiotic reset” för hudens mikroflora.

Denna Probiotic Reset skapar en ”ny normalnivå” av mikrober som resulterar i en mindre reaktiv hud som samtidigt saktar ner åldrandeprocessen dramatiskt. Den tvådelade formulan består av en spruta med sterilt vatten och en flaska som innehåller levande Lactobacillus-bakterier. Detta i kombination med den mat (Prebiotikan) som Probiotikan behöver. Allt förpackat genom kväve. Den Lactobacillus-art som vi har valt att använda i produkten skyddar huden genom konkurrensutsatt uteslutning, förbättrar hudens barriärfunktion och producerar hyaluronsyra som ger en kort- och långsiktig ökad återfuktandegrad i huden.

ESSE BRIGHT KUR MOT PIGMENTFLÄCKAR / 4 behandlingar 1st 60min o 3st 25min  2550kr

Ojämn pigmentering orsakad av inflammation och överskottsproduktion av melanin behandlas med aktiva ämnen anpassade för salongsbruk under det att salicylsyra lättar upp hudtonen med lätt exfoliering. 4 behandlingar är rekommenderat, en gång i veckan, för optimalt resultat.

Behandling 1 är 60 min och innefattar rengöring, peeling, portömning vid behov, ansiktsmassage, mask och Bright Ampull, med extremt verksamma ämnen.

Behandling 2-4 är ca 25 min/gång och innefattar rengöring, peeling, mask och Bright Ampull, med extremt verksamma ämnen.

ESSE CLARIFYING KUR MOT ACNE / 4 behandlingar 1st 60min och 3st 25min  2550kr

En kombination av aktiva ämnen skapar synnergieffekter som reducerar talgöverskott, behandlar utbrott, minskar rodnad och inflammationer associerade till akne. Probiotiska extrakt och prebiotika underhåller ett hälsosamt mikrobiom och håller på det sättet akneskapande bakterier i schack.

4 behandlingar är rekommenderat, en gång i veckan, för optimalt resultat.

Behandling 1 är 60 min och innefattar rengöring, peeling, portömning vid behov, ansiktsmassage, mask och Bright Ampull, med extremt verksamma ämnen.

Behandling 2-4 är ca 25 min/gång och innefattar rengöring, peeling, mask och Clarifying Ampull, med extremt verksamma ämnen.

ANSIKTSBEHANDLINGAR FÖR MÄN

Män behöver, precis som kvinnor, ta hand om sin hud för att hålla den fräsch. Mäns och kvinnors hud skiljer sig åt då mäns hudstruktur är tjockare, åldras senare och har högre produktion av talg. Vi använder Nimues herrserie som är effektiva och resultatinriktade hudvårdsprodukter.

PURE MAN / 30min 575kr

En snabb uppfräschning av din hud. Inkluderar rengöring och peeling följt av en lätt avkopplande ansiktsmassage. Avslutas med passande ansiktsmask och närande dagcreme. (Ånga/portömning ingår ej)

COMPACT MAN/ 60min 895kr

Inkluderar rengöring, brynplock, peeling och ansiktsmask. Utöver detta kan du välja att få portömning eller ansiktsmassage. Enkel och effektiv.

CLASSIC MAN / 75min 995kr

Effektiv rengöring för den maskulina huden. Inkluderar rengöring, peeling, ånga, portömning samt avkopplande massage och passande ansiktsmask. Behandlingen rekommenderas till alla, speciellt till dig som är ny.

RYGGBEHANDLING / 60min 895kr

Har du problem med pormaskar och orenheter på ryggen? Då rekommenderar vi en ryggbehandling. Behandlingen inleds med en peeling följt av grundlig portömning och avslutas med passande mask som lugnar och ger fukt.

AHABEHANDLING RYGG / 25min 575kr

En behandling som passar dig som har orenheter på ryggen och som tidigare gjort en ryggbehandling. AHA behandlingen inleds med rengöring och peeling följt av AHAsyra pensling. För bästa resultat görs behandlingen i kur.
(Portömning ingår ej)

MICROPEN /60min 2195kr

En kollagen stimulerande behandling som passar alla hudtyper. Förebygger linjer och rynkor, arbetar på akneärr, hyperpigmentering, vidgade porer och mycket mer! En fantastisk behandling som ger otroliga effektiva resultat. En derma penna med nålar i medicinskt rostfritt stål/titan med justerbar längd och 5 olika hastigheter. Vi använder pH Formulas eller Dr. Ks effektiva produkter ihop med micropennan och detta ger alldeles fantastiska resultat! Görs med fördel som kur om 4-6st behandlingar

NIMUE SPECIALBEHANDLINGAR

AHA BEHANDLINGAR / 30 – 45min från 450kr
(i samband med ansiktsbehandling 200kr)

Har du orenheter, pormaskar eller pigmenterad hud? Då är en AHA behandling/kur något för dig. Behandlingen inkluderar rengöring, peeling, passande AHA Complex samt avslutande kräm. Det finns flera olika typer av AHA behandlingar beroende på problem. För mer information om vilken som passar just dig vänligen fråga din terapeut innan du bokar.
(Vanligtvis rekommenderar vi AHA behandlingar som en kur för att kunna uppnå ett bestående resultat. Vid köp av 6 behandlingar erhåller du en 7:e behandling utan kostnad.)

RYGGBEHANDLING / 60min 895kr

Har du problem med pormaskar och orenheter på ryggen? Då kan vi rekommendera en ryggbehandling med peeling följd av grundlig portömning och passande mask som lugnar och ger fukt.

AHA BEHANDLING RYGG / 25min 575kr

En behandling som passar dig som har orenheter på ryggen och som tidigare gjort en ryggbehandling. AHA behandlingen inleds med rengöring och peeling följt av AHAsyra pensling. För bästa resultat görs behandlingen i kur.
(Portömning ingår ej)

ESSE PROBIOTIC Specialbehandlingar

PROBIOTIC RESET AGELESS KUR / 4 behandlingar 1st 60min och 3st 25min  3500kr

Denna kur på 4 ggr med innovativa Probiotic Boost från Esse Probiotic Skincare är verkligen en nystart för precis ALLA som på kort och lång sikt vill balansera sin hud och sakta ner åldrandeprocessen!

Behandling 1 är 60min och innefattar rengöring, peeling, portömning, mask, Probiotic Boost och avslutande creme.

Behandling 2-4 är 25min och innefattar rengöring, peeling, Probiotic Boost och avslutande creme.

Probiotic Boost är nyckeln i denna världsunika ansiktsbehandling. Hudterapeuten kombinerar under behandlingen sterilt vatten tillsammans med Esse Probiotic Skincare mest effektiva levande Probiotika någonsin. Resultatet blir en serumliknande produkt med 10 miljarder levande goda bakterier / ml som appliceras på huden för att skapa en Probiotic Reset-effekt. Denna produkt fulländar denna Probiotiska upplevelse. Den här nivån med levande Probiotika är för hög för en daglig användning, men när den används en gång per vecka under 4 veckor så kan denna nivå av Probiotika skapa en ”Probiotic reset” för hudens mikroflora. Denna Probiotic Reset skapar en ”ny normalnivå” av mikrober som resulterar i en mindre reaktiv hud som samtidigt saktar ner åldrandeprocessen dramatiskt Den tvådelade formulan består av en spruta med sterilt vatten och en flaska som innehåller levande Lactobacillus-bakterier. Detta i kombination med den mat (Prebiotikan) som Probiotikan behöver. Allt förpackat genom kväve. Den Lactobacillus-art som vi har valt att använda i produkten skyddar huden genom konkurrensutsatt uteslutning, förbättrar hudens barriärfunktion och producerar hyaluronsyra som ger en kort- och långsiktig ökad återfuktandegrad i huden.

Probiotic Reset kur kan utföras en gång varje halvår och mellan kurerna rekommenderas självklart att Du använder Esse produkter för att upprätthålla den optimala mikrobiella balansen.

PROBIOTIC RESET SENSITIVE KUR / 4behandlingar 1st 60min och 3st 25min  3500kr

Behandling 1 är 60min och innefattar rengöring, peeling, portömning, mask, Probiotic Boost och avslutande creme.

Behandling 2-4 är 25min och innefattar rengöring, peeling, Probiotic Boost och avslutande creme.

Upplev känslan när 10 miljarder Probiotika (goda bakterier) tillsammans med några av världens mest effektiva växtextrakt appliceras på din hud. Huden får en elasticitet, fasthet och återfuktandegrad som bara kan uppnås när hudens bakterieflora är i total balans. Probiotic Boost är nyckeln i denna världsunika ansiktsbehandling. Hudterapeuten kombinerar under behandlingen sterilt vatten tillsammans med Esse Probiotic Skincare mest effektiva levande Probiotika någonsin. Resultatet blir en serumliknande produkt med 10 miljarder levande goda bakterier / ml som appliceras på huden för att skapa en Probiotic Reset-effekt. Denna produkt fulländar denna Probiotiska upplevelse. Den här nivån med levande Probiotika är för hög för en daglig användning, men när den används en gång per vecka under 4 veckor så kan denna nivå av Probiotika skapa en ”Probiotic reset” för hudens mikroflora.

Denna Probiotic Reset skapar en ”ny normalnivå” av mikrober som resulterar i en mindre reaktiv hud som samtidigt saktar ner åldrandeprocessen dramatiskt. Den tvådelade formulan består av en spruta med sterilt vatten och en flaska som innehåller levande Lactobacillus-bakterier. Detta i kombination med den mat (Prebiotikan) som Probiotikan behöver. Allt förpackat genom kväve. Den Lactobacillus-art som vi har valt att använda i produkten skyddar huden genom konkurrensutsatt uteslutning, förbättrar hudens barriärfunktion och producerar hyaluronsyra som ger en kort- och långsiktig ökad återfuktandegrad i huden.

ESSE BRIGHT KUR MOT PIGMENTFLÄCKAR / 4 behandlingar 1st 60min o 3st 25min  2550kr

Ojämn pigmentering orsakad av inflammation och överskottsproduktion av melanin behandlas med aktiva ämnen anpassade för salongsbruk under det att salicylsyra lättar upp hudtonen med lätt exfoliering. 4 behandlingar är rekommenderat, en gång i veckan, för optimalt resultat.

Behandling 1 är 60 min och innefattar rengöring, peeling, portömning vid behov, ansiktsmassage, mask och Bright Ampull, med extremt verksamma ämnen.

Behandling 2-4 är ca 25 min/gång och innefattar rengöring, peeling, mask och Bright Ampull, med extremt verksamma ämnen.

ESSE CLARIFYING KUR MOT ACNE / 4 behandlingar 1st 60min och 3st 25min  2550kr

En kombination av aktiva ämnen skapar synnergieffekter som reducerar talgöverskott, behandlar utbrott, minskar rodnad och inflammationer associerade till akne. Probiotiska extrakt och prebiotika underhåller ett hälsosamt mikrobiom och håller på det sättet akneskapande bakterier i schack.

4 behandlingar är rekommenderat, en gång i veckan, för optimalt resultat.

Behandling 1 är 60 min och innefattar rengöring, peeling, portömning vid behov, ansiktsmassage, mask och Bright Ampull, med extremt verksamma ämnen.

Behandling 2-4 är ca 25 min/gång och innefattar rengöring, peeling, mask och Clarifying Ampull, med extremt verksamma ämnen.

pHformula Specialbehandlingar

Konsultationsbehandling / 20min 395kr

När du är intresserad av att göra specialbehandlingar med pHformulas produkter gör vi först en konsultationsbehandling. I konsultationsbehandlingen ingår en grundlig analys av din hud för att sedan göra en behandlingsplan anpassad för just dig. Vi gör även en behandling för att se vilken behandling som passar bäst.

Konsultationsbehandling inkl C-vitaminbehandling / 30min 795kr

När du är intresserad av att göra specialbehandlingar med pHformulas produkter gör vi först en konsultationsbehandling. Vi gör en grundlig analys av din hud för att sedan göra en behandlingsplan anpassad för just din hud. Vi gör även en behandling för att se vilken behandling som passar bäst. C-vitaminbehandlingen är bra för få tillbaka lyster och spänst i huden. Har du ojämn hudstruktur eller pigmentering passar den här behandling utmärkt. Den här behandlingen passar även perfekt på sommaren.

V.I.T.C Radiance C-vitaminbehandling / 30min 795kr

I samband med ansiktsbehandling Classic eller Compact 300kr.

C-vitaminbehandlingen är bra för att få tillbaka lyster och spänst i huden. Har du ojämn hudstruktur eller pigmentering passar den här behandling utmärkt. Den är perfekt att göra under sommarmånaderna.

A.G.E Antiagebehandling / 30min 795kr

Denna ytterst effektiva behandling är bra mot typiska tecken på åldrande som solskador, pigmentförändringar, matt, oelastisk hud, linjer och mimiska rynkor, trött och livlös hud

M.E.L.A Pigmentbehandling / 45min 995kr

Denna behandling är utmärkt för melasma, kloasma, pigmentering orsakad av uv-strålning, ytliga melaninskador, lentigo,fräknar och postinflamatorisk hyperpigmentering.

A.C.N.E Acnebehandling / 30min 795kr

Denna behandling är fantastisk om du lider av ökad talgproduktion, förstorade porer, ärr och acne. Behandlingen löser upp orenheter, är bakteriedödande i acnehud eller acnebenägen hud. Den har även anti-inflammatorisk effekt och återuppbygger acneskadad hud.

C.R Behandling för känslig hud / 30min 695kr

C.R är en effektiv behandling om du lider av roscacea, perioral dermatit eller har mycket känslig hud. Behandlingen är även bra mot acne, förstorade porer och ärr som är ett vanligt inslag i roscacea.

Kropp & Själ

Massage

Webshop

Behandlingar

KONTAKT