Fotvård

FOTMASSAGE/ 30min 495kr                                                                                                

Vill du ha en härligt avkopplande behandling för dina fötter? Då är detta behandlingen för dig! Behandlingen inleds med fotbad följt av peeling, fotmask och en underbar underbensmassage & fotmassage.Fötterna känns mjuka, fräscha och totalt ompysslade. (I den här behandlingen tar vi inte bort förhårdnader, filar fötterna eller klipper tånaglarna.)

FOTVÅRD SPA / 45min 675kr

Denna behandling passar dig som vill ge dina fötter en uppfräschning. Inleds med ett mjukgörande fotbad, skrubb och fuktighetsgivande mask. Följt av filning och polering av tånaglarna. Avslutas med en lätt fotmassage.

FOTVÅRD CLASSIC / 60min 775kr

Ge dina fötter vård och omtanke. Inleds med ett uppmjukande fotbad, därefter behandlar vi liktorn, nageltrång och förhårdnader noggrannt. Likaså behandlas tånaglar och nagelband. Behandlingen avslutas med en skön fotmassage.

LOVA FOTVÅRD QUICKFIX / 30min –  545kr

I denna behandling fokuserar vi endast på huden med speciellt fokus på förhårdnader och sprickor. Få mjuka och lena fötter på bara 30min! Observera att vi inte klipper naglarna i denna behandling.

LOVA FOTVÅRD DET LILLA EXTRA/ 45min  765kr

I denna behandling fokuserar vi på huden med speciellt fokus på förhårdnader och sprickor. Vi tar även hand om tånaglarna genom att klippa och fila dem. Dina fötter blir otroligt mjuka och lena. 

FOTVÅRD KALAHARI / 75min 950kr                                                                                 Ny supereffektiv behandling för förhårdnader, sprickor och torra fötter! I denna behandling ingår en klassisk fotvård som inleds med ett uppmjukande fotbad, därefter behandlar vi liktorn och förhårdnader noggrannt. Sen följer den supereffektiva peelingbehandlingen från Kalahari och samtidigt som den verkar tar vi hand om naglar och nagelband. Behandlingen avslutas med en avkopplande fotmassage. Den här behandlingen bara måste upplevas! Resultatet är enastående och dina fötter blir otroligt lena och mjuka.

Perfekta att visa upp i finsandalerna! Bilden nedan är det fina resultatet efter en Kalahari Fotvård!

Lackning kan läggas till för 95kr. Läckert nagellack ingår.

FOTVÅRD CLASSIC INKL SHELLAC / 90min 1025kr

Fixa iordning fötterna när det är dags att visa upp dem i sandaler eller om du vill ha lack som sitter länge. Först gör vi en fotvård classic där vi ger dina fötter vård och omtanke. Inleds med ett uppmjukande fotbad, därefter behandlar vi liktorn, nageltrång och förhårdnader noggrannt. Likaså behandlas tånaglar och nagelband. Under tiden vi tar hand om dina fötter får du välja ut en färg som vi sedan applicerar på dina tånaglar med shellac. Denna uv-lack behandling gör att lacket sitter i många veckor på dina tånaglar. Avskavt nagellack på tånaglarna är nu ett minne blott! Behandlingen avslutas med lätt fotmassage.

SHELLAC TÅNAGLAR / 45min 645kr

Vill du enbart ha lack som håller i flera veckor på tånaglarna utan att göra klassisk fotvård så kan du naturligtvis boka shellac för tånaglar.

FOTVÅRD ULTRA DELUXE / 105min 1345kr

Nu finns fotvårdens Rolls Royce! Fixa iordning fötterna när det är dags att visa upp dem i sandaler eller om du vill ha lack som sitter länge samtidigt som du vill ha superlena fötter!  Först gör vi en fotvård Kalahari där vi ger dina fötter extra mycket vård och omtanke. Inleds med ett uppmjukande fotbad, därefter behandlar vi liktorn, nageltrång och förhårdnader noggrannt. Sen följer den supereffektiva peelingbehandlingen från Kalahari och samtidigt som den verkar tar vi hand om naglar och nagelband. Perfekta att visa upp i finsandalerna! Under tiden vi tar hand om dina fötter får du välja ut en färg som vi sedan applicerar på dina tånaglar med shellac. Denna uv-lack behandling gör att lacket sitter i många veckor på dina tånaglar. Avskavt nagellack på tånaglarna är nu ett minne blott! Behandlingen avslutas med lätt fotmassage. Kalaharibehandlingen är en supereffektiv behandling för förhårdnader, sprickor och torra fötter! Den här behandlingen bara måste upplevas! Resultatet är enastående och dina fötter blir otroligt lena och mjuka och dessutom får du ett lack som sitter i många många veckor!

Kropp & Själ

Massage

Webshop

Behandlingar

KONTAKT