Massage

Vi erbjuder professionella behandlingar för både hår och hårbotten. Vid problem med hårbotten, klicka på fliken “Behandlingar” ovan och klicka dig till “Hårbotten”. Alla våra behandlingar anpassas och skräddarsys efter dina behov och/eller önskemål, oavsett om det gäller klippning, färgning eller permanent. För bästa resultat rekommenderar vi att man använder rätt typ av hårvårdsprodukter även hemma.

CLASSIC HELKROPP / 55min 725kr

En avspänningsmassage för hela kroppen som löser upp muskelspänningar, ökar blodcirkulationen samt sänker stressnivån.

CLASSIC NACK- & RYGG / 25min 480kr

Avspänningsmassage för nacke och rygg. Blodcirkulationen ökar samt stressnivån minskar.

CLASSIC NACK- & RYGG XL / 40min 625kr

Avspänningsmassage för nacke och rygg. Blodcirkulationen ökar samt stressnivån minskar. För dig som är i behov av en lite längre massage för nacke och rygg.

HOT STONE & CLASSIC MASSAGE XL / 40min 695kr

Här får du det bästa av två världar! Vi börjar med att värma upp din hud och muskler med de underbara varma stenarna. Sen får du klassisk massage resten av tiden. Varför välja när du nu kan få båda behandlingarna på en gång!

HOT STONE & CLASSIC MASSAGE HELKROPP / 55min 795kr

Här får du det bästa av två världar! Vi börjar med att värma upp din hud och muskler med de underbara varma stenarna. Sen får du klassisk massage resten av tiden. Varför välja när du nu kan få båda behandlingarna på en gång!

ANSIKTS & HÅRBOTTENSMASSAGE / 25min 495kr

En avkopplande och alldeles underbar massage för ansikte  och hårbotten. Ansiktsmassage gör att blod och syre flyter till och musklerna slappnar av: Huden livas och stramas upp och själen slappnar av. Ansiktsmassagen tar därför både fram din inre och yttre skönhet. Varje ögonblick under dagen arbetar vi med vårt ansikte. Vi uttrycker glädje, smärta och stress. Spåren efter en hetsig arbetsvecka sitter i värsta fall kvar när det är dags för helgens vila. Med ansiktsmassagen tvättar du bort spåren efter en hård arbetsvecka.

DJUPGÅENDE MASSAGE /40min 675kr/ 55min 795kr

Vid låg men långvarig belastning hålls musklerna aktiverade hela tiden, till slut överskrids gränsen för vad musklerna tål. Den här massagen passar dig som har ont i musklerna. Massagen är en mer djupgående och behandlande massage för att mjuka upp muskelspänningar. Genom att stimulera tryck och beröringsreceptorer i huden sker en smärtdämpning i de aktuella musklerna. Massage befrämjar även cirkulationen i musklerna. Spända och smärtande muskler kan bero på en störd cirkulation. Läkprocessen av vissa muskelskador påskyndas av massage. Genom massage kan utbredning av ärrvävnad begränsas. Massage ger på så sätt en snabbare och bättre rehabilitering.

Tillstånd som förbättras av behandling:

 • Muskelspänning
 • Träningsvärk
 • Uttröttade Muskler  

Inflammationstillstånd som inte är akuta kan masseras. Kramp kan masseras Kontrakturer ( Sammandragna muskler ) ”Falsk Ischiasproblem” ( orsakade av kontrakturer av höftledens utåtrotationer) Denna massage passar även idrottare. En ansträngd muskel, återhämtar sig snabbare genom massage, Ämnesomsättningen i musklerna påverkas positivt, ” Slagg” Fraktas bort. Detta ger möjlighet till intensivare träning för idrottaren, som på så sätt får möjlighet att höja sin prestation.

TRIGGERPUNKTSMASSAGE / 25min 480kr/ 55min 845kr

En effektiv behandling som lindrar eller tar bort spänningsvärk En triggerpunktsmassage ges ofta vid spänningshuvudvärk, smärta i nacke, axlar och skuldra (smärta som strålar ut i armen) och värk i rygg och i sätesmuskulatur (vid ischiasliknande smärta). Vid löparknä, tennisarmbåge och hälseneinflammation behandlas ofta triggerpunkter för att lindra smärtan. Massagen fungerar annars bra överallt på kroppen där det känns obehagligt och smärtsamt. Själva behandlingen kan kännas ganska rejält, men vi guidar dig genom sekunderna av smärta och det är mycket befriande när sedan spänningen släpper i triggerpunkten. Muskeln slappnar av och blodet börjar flöda. Triggerpunkter är mycket spända områden som uppstår vid sammandragning av muskelfibrer genom överbelastning eller skada. Muskeln skyddar sig genom att dra ihop sig. Smärta eller värk i triggerpunkter uppstår när spänningen i muskelfibrerna stannar kvar på vissa ställen. Triggerpunktsmassage passar dig som har ont och kan hantera den tillfälliga smärtan när punkterna behandlas. Lösningen är att andas och slappna av så släpper spänningen snabbare och efteråt känns det otroligt skönt. Efter första behandlingen kan man känna sig något mörbultad och bli trött då behandlingen påverkar dig på djupet.

TERAPEUTISK STRETCHING / 25min 480kr

Många typer av smärttillstånd beror helt enkelt på att vi inte rör på oss tillräckligt. Muskler som aldrig får arbeta blir stela och förkortade, något som kan leda till smärta. Dessutom blir de lätt överansträngda då vi någon gång behöver ta i lite extra, vilket kan leda till t.ex. ryggskott. Stress gör att vi spänner musklerna runt skuldran och nacken, vilket gör att det ständigt finns för mycket mjölksyra i musklerna. Till detta kommer en dålig hållning som kan bero på för svaga eller förkortade muskler, vilket kan leda till att musklerna blir ännu mer förkortade. Andra orsaker till värk kan vara monotont arbete, upprepade tunga lyft, muskelobalans, dålig sovställning, oro, statisk överbelastning av underarmsmuskler (t.ex. arbete framför datorn), rörelser ovanför huvudet m.m. Terapeutisk stretching är en mycket effektiv metod för att förebygga och lindra olika typer av smärttillstånd som beror på förkortad muskulatur, vilket ofta är fallet vid t.ex. ryggskott, nackspärr, tennisarmbåge, musarm, värk i rygg, skuldror och axlar m.m. Stretching är speciellt viktigt om man utför monotona rörelser under arbetet, är utsatt för statisk belastning eller har ett stressigt eller stillasittande arbete. Undersökningar har visat att sammansättningen av muskelns kemiska substanser förändras vid smärta. Stretching ökar blodcirkulationen i muskeln genom att den slappnar av. När cirkulationen ökar sköljer den bort de smärtalstrande substanserna ur muskeln och därigenom minskar smärtan. Dessutom bidrar stretchingen till ökad rörlighet och styrka.

TRIGGERPUNKTSMASSAGE & TERAPEUTISK STRETCHING / 55min 895kr

I den här behandlingen kombinerar vi både triggerpunktsmassage och terapeutisk stretching för ett ännu bättre resultat på din värk/spända muskler.

Mer info om triggerpunktsmassage En effektiv behandling som lindrar eller tar bort spänningsvärk En triggerpunktsmassage ges ofta vid spänningshuvudvärk, smärta i nacke, axlar och skuldra (smärta som strålar ut i armen) och värk i rygg och i sätesmuskulatur (vid ischiasliknande smärta). Vid löparknä, tennisarmbåge och hälseneinflammation behandlas ofta triggerpunkter för att lindra smärtan. Massagen fungerar annars bra överallt på kroppen där det känns obehagligt och smärtsamt. Själva behandlingen kan kännas ganska rejält, men vi guidar dig genom sekunderna av smärta och det är mycket befriande när sedan spänningen släpper i triggerpunkten. Muskeln slappnar av och blodet börjar flöda. Triggerpunkter är mycket spända områden som uppstår vid sammandragning av muskelfibrer genom överbelastning eller skada. Muskeln skyddar sig genom att dra ihop sig. Smärta eller värk i triggerpunkter uppstår när spänningen i muskelfibrerna stannar kvar på vissa ställen. Triggerpunktsmassage passar dig som har ont och kan hantera den tillfälliga smärtan när punkterna behandlas. Lösningen är att andas och slappna av så släpper spänningen snabbare och efteråt känns det otroligt skönt. Efter första behandlingen kan man känna sig något mörbultad och bli trött då behandlingen påverkar dig på djupet.

Mer info om terapeutisk stretching Många typer av smärttillstånd beror helt enkelt på att vi inte rör på oss tillräckligt. Muskler som aldrig får arbeta blir stela och förkortade, något som kan leda till smärta. Dessutom blir de lätt överansträngda då vi någon gång behöver ta i lite extra, vilket kan leda till t.ex. ryggskott. Stress gör att vi spänner musklerna runt skuldran och nacken, vilket gör att det ständigt finns för mycket mjölksyra i musklerna. Till detta kommer en dålig hållning som kan bero på för svaga eller förkortade muskler, vilket kan leda till att musklerna blir ännu mer förkortade. Andra orsaker till värk kan vara monotont arbete, upprepade tunga lyft, muskelobalans, dålig sovställning, oro, statisk överbelastning av underarmsmuskler (t.ex. arbete framför datorn), rörelser ovanför huvudet m.m. Terapeutisk stretching är en mycket effektiv metod för att förebygga och lindra olika typer av smärttillstånd som beror på förkortad muskulatur, vilket ofta är fallet vid t.ex. ryggskott, nackspärr, tennisarmbåge, musarm, värk i rygg, skuldror och axlar m.m. Stretching är speciellt viktigt om man utför monotona rörelser under arbetet, är utsatt för statisk belastning eller har ett stressigt eller stillasittande arbete. Undersökningar har visat att sammansättningen av muskelns kemiska substanser förändras vid smärta. Stretching ökar blodcirkulationen i muskeln genom att den slappnar av. När cirkulationen ökar sköljer den bort de smärtalstrande substanserna ur muskeln och därigenom minskar smärtan. Dessutom bidrar stretchingen till ökad rörlighet och styrka

NBE 3000 LYMFDRÄNAGE  / 35min  750kr

Lider du av svullnad? Har du varit sjuk och behöver få igång kroppen igen eller har du blivit opererad? Då är lymfdränage otroligt effektivt. Med mjuka rörelser flyttar vi bort din överflödiga vätska. Att göra lymfdränage med NBE 3000 är mycket effektivare än manuell lymfdränage då de elektromagnetiska impulserna jobbar bättre än vad man kan göra med händerna. Har du ont i musklerna men blir du inte hjälpt av muskelmassage? Då ska du prova lymfdränage – din lymfa kan ha “strypts” och då kan du få muskelvärk fast det egentligen är lymfan som är problemet.

NBE 3000 &  MASSAGE / 40min 895kr /55min 995kr

Vill du ha den bästa och effektivaste massagen för din muskelspänningar? Då är det NBE & klassisk massage du ska välja! Här får du den fantastiska effekten från NBE maskinen som mjukar upp dina muskelspänningar utan smärta. Sen gör vi även klassisk massage för att få den bästa kombinerade effekten. Måste provas!

Ett genombrott i kampen mot spända muskler! Upp till 40 ggr så effektivt och ljuvligt avslappnande och skönt!

NBE står för Nannic Body Energy och är ett professionellt koncept för effektivare massagebehandlingar. Det är en vetenskapligt utvecklad metod för djupgående muskelbehandlingar. Konceptet består av högteknologisk apparatur och specialanpassade massagekrämer. NBE massage är ett utmärkt verktyg till traditionella behandlingar eftersom kombinationen av apparaturen tillsammans med manuell massage gör att vi kommer djupare ner i vävnaden och lättare kan släppa på spänningar.  Muskeln blir varmare, mjukare och mer elastisk. Kroppen blir avslappnad och kan bättre och mer effektivt ta till sig behandlingen.

Vad gör NBE Massage?

Gå djupare ner i vävnaden, ökar syreupptaget, minskar koldioxiden, ökar pH-värdet, startar kroppens egna läkeprocess, främjar lymfsystemet, förbättrar immunförsvaret, reducerar inflammation, stimulerar kollagenproduktion och hyaluronsyran, minskar mjölksyra och slagg, minskar fria radikaler med 7%

Vid graviditet, amning, pacemaker, insulinpump, hörselimplantat, epilepsi, pågående cancer, risk för blodpropp, intimpiercing eller har inopererade metallplattor i kroppen kan du inte få den här behandingen.

 

NBE 3000 ANTISTRESS MASSAGE /50min 1200kr

En underbart rogivande behandling för både kropp och själ som arbetar på djupet och reducerar din stress vilket ger total avkoppling och återhämtning. Trötta och spända muskler slappnar av och det uppstår positiva effekter så som mer lugn, mer fokus, bättre sömn och bättre matsmältning. Vid behandlingen frisätts kroppens lugn-och-ro hormon och det ämne som sänker stresshormonet, kortisol i vår kropp. 

Resultat av behandlingen:

 • Reducerar stress
 • Ger lugn och ro
 • Kan sänka  högt blodtryck
 • Ökar blodcirkulationen
 • Balanserar kroppens pH-värde
 • Förbättrar sömnkvaliten
 • Stimulerar fettförbränningen
 • Ökar endorfinerna
 • Främjar lymfflödet
 • Stärker immunförsvaret
 • Dränerar lymfsystemet
 • Ökat välbefinnande och livskvalitet

HOT STONE & CLASSIC MASSAGE XL / 40min 695kr

Här får du det bästa av två världar! Vi börjar med att värma upp din hud och muskler med de underbara varma stenarna. Sen får du klassisk massage resten av tiden. Varför välja när du nu kan få båda behandlingarna på en gång!

HOT STONE & CLASSIC MASSAGE HELKROPP / 55min 795kr

Här får du det bästa av två världar! Vi börjar med att värma upp din hud och muskler med de underbara varma stenarna. Sen får du klassisk massage resten av tiden. Varför välja när du nu kan få båda behandlingarna på en gång!

HOT STONE MASSAGE / 25min 565kr / 40min 685kr / 55min 785kr

En unik massagemetod med varma vulkanstenar som ger njutning för musklerna och själen. De varma lavastenarna löser upp spänningar, ökar ämnesomsättningen och stimulerar blod- och lymfcirkulationen. Du lämnar behandlingen mjuk och fullt avslappnad.

KURBAD & MASSAGE / 60min 795kr / 90min 1095kr

En mjuk massage som inleds med ett värmande bad för en mer effektiv verkan på muskelspänningar samt blodcirkulation.

HOT STONE & CLASSIC MASSAGE XL / 40min 695kr .                                                           

Här får du det bästa av två världar! Vi börjar med att värma upp din hud och muskler med de underbara varma stenarna. Sen får du klassisk massage resten av tiden. Varför välja när du nu kan få båda behandlingarna på en gång!

HOT STONE & CLASSIC MASSAGE HELKROPP / 55min 795kr                                         

Här får du det bästa av två världar! Vi börjar med att värma upp din hud och muskler med de underbara varma stenarna. Sen får du klassisk massage resten av tiden. Varför välja när du nu kan få båda behandlingarna på en gång!

Visst är det härligt att vara gravid, att se fram emot ett helt nytt liv. Det är också en period då ditt behov avavspänning ökar. Framåt fjärde månaden kan det börja kännas ordentligt i kroppen och längre fram när vikten ökar får nära 85% av alla gravida ont i ländryggen. 

Att röra på sig, träna och vara i bra form hjälper naturligtvis. Och så finns det ett effektivt komplement: massage, som du kan börja med från 13:e veckan ända fram till strax innan förlossningen. Forskning visar att du minskar din oro, sänker stresshormonerna och har färre komplikationer under förlossningen och tiden efter att du fött.

GRAVIDMASSAGE HELKROPP/ 55min 795kr

GRAVIDMASSAGE NACK OCH RYGG / 25min 585kr

Vår gravidmassage är öm och långsam och vi arbetar med djupa långa knådningar för att motarbeta vanlig muskelvärk i rygg, axlar, armar eller ben. Bänken är specialanpassad så att du kan ligga på både mage eller rygg. Massagebänken passar även dig med silikonbröst eller om du har opererat dina bröst och har svårt att ligga på mage.

MAMA / 55min 845kr

Underbar helhetsbehandling för dig som är gravid. Behandlingen inleds med en underbar, uppfriskande ansiktsbehandling som renar och återger huden dess balans. Sedan behandlas spänningarna i nacke, övre delen av ryggen och decolletaget i en muskelavslappnande och ljuvligt doftande organisk massage. Fötter och ben liksom händer och armar med extra fokus på de muskelspänningar och cirkulationsbesvär som kan uppstå under graviditeten. Mama behandlingen ger förnyad skönhet och lyster till dig och din hud så väl som ny, välbehövlig kraft och vitalitet till både kropp och sinne.

– Vi genomför massagen här på All About You.
– Vi anpassar oss efter era behov. Akut såväl som långsiktigt.
– Vi erbjuder flexibel finansiering mellan företag och anställd.

Allt fler företag kan konstatera att friskvård ger många positiva effekter – inte minst eftersom personal som mår bra också presterar bättre på arbetet. Det är nu särkilt förmånligt för alla när friskvårdsbidraget införts och friskvård blivit avdragsgillt.

Massage förebygger, lindrar och rehabiliterar muskelproblem och minskar stressrelaterade besvär. Därmed kan sjukskrivningar minskas och kostnader hållas nere till förmån för annat.

Här “skräddarsys” massagen efter företagets och de anställdas behov.

Att erbjuda sin personal massage är att erbjuda välbefinnande.
Friskvård innebär att många problem förebyggs eller helt tas bort innan de leder till större problem.

Kropp & Själ

Massage

Webshop

Behandlingar

KONTAKT