Hårbotten

Är ditt hår i dåligt skick, glanslöst och kraftlöst? Eller har du problem i hårbotten, liksom mjäll, kraftigt håravfall, klåda eller överskott av talg? Då har vi lösningen!

Den Tricologiska metoden erövrade Finland år 1995 och har sedan dess varit en succé. Metoden är framtagen mot olika problem i hår och hårbotten. Rätt behandling av hårbotten samt fortlöpande användning av rätt produkter minskar känsligheten och ger resultat.

Tricoderms behandlingar innebär att hårbotten och hårstrået analyseras i dess naturliga tillstånd för att därefter kunna behandlas på rätt sätt. Dessa skräddarsys efter varje individ och inkluderar djuprengöring med fruktsyror, rengöring, näring samt stimulering av hårbotten med hjälp av olika ampuller, allt beroende på typ av problem. Dessutom gynnar den hårets naturliga tillväxt och håller den i balans.

Tricoderms produkter är kliniskt och hypoallerigiskt testad samt ses som en revolutionerande behandlingsmetod för att åtgärda olika problem i hårbotten. Boka gärna en konsultation så får vi se hur vi kan hjälpa dig.

Vanliga problem som vi kan hjälpa Dig med;
Väldigt fet/torr hårbotten, mjäll, exsem, klåda, kraftigt tillfälligt håravfall, väldigt känslig hårbotten, minska besvären vid exempelvis dermatit/psoriasis eller liknande hudsjukdomar i hårbotten.

ANALYS AV HÅRBOTTEN (med microkamera) / 20min 195kr
SPAKURER FÖR HÅR OCH HÅRBOTTEN
(salongsbehandlingar och/eller produkter för hemmakur)

Kropp & Själ

Massage

Webshop

Behandlingar

KONTAKT