Microblading

Microblading Växjö

Microblading Växjö

Microblading Växjö

Nu kan vi erbjuda denna fantastiska behandling som underlättar vardagen rejält.

Microblading metoden är idealisk för alla som vill förbättra looken på sina ögonbryn ytterligare. Resultatet är naturliga hårliknande linjer som framhävs oavsett den redan tillgängliga hårmängden. Personer som lider av håravfall, trikotillomani (en impulskontrollstörning som karakteriseras utav ett behov av att dra bort sitt hår, vilket leder till noterbart håravfall och flintskallighet), alopecia areata eller andra tillstånd som orsakar håravfall kan ha stor nytta av Microblading, likväl som andra personer som helt enkelt inte är nöjda med sina ögonbryn. Detta är en behandling som håller 1,5-2år beroende på hur du tar hand om din tatuering och hur ditt allmäntillstånd är.

Pigmenten som används i denna metod har utformats för att matcha dina naturliga ögonbryns färg och, om ögonbrynen fortfarande finns kvar, helt och hållet smälta in i dem. Resultatet är naturliga, felfria och fylligare ögonbryn vid tatuering av ögonbryn. Till en början så framstår ögonbrynen som mörkare, men bleknar markant under en tvåveckorsperiod. Det är absolut nödvändigt att göra en touch up eftersom det är väldigt svårt att förutspå hur pass väl huden bevarar färgpigmenten.

Microblading 3D Bryn med stråteknik Nybesök 180min / 3895kr                                            

Den senaste manuella tatueringstekniken för att skapa ögonbryn med ett naturligt resultat är microblading som också kallas för 3D bryn som görs med stråteknik.

I priset ingår även ett återbesök inom 4-8 veckor.
Efter 8 veckor gäller “Påfyllning”.
Oavsett om du har en ögonbrynstatuering sedan tidigare gäller nybesök.
Nybesök gäller även för befintliga kunder som gjort tatuering hos oss och vill boka in sig igen efter 1,5 år.

Microblading 3D Bryn Påfyllning 90min / 2095kr                                                                                

Du som vill ha en påfyllning skall ha gjort det hos All About You tidigare. Har du gjort dem på annan salong/klinik ska du boka behandlingen för ett “Nybesök”.

Påfyllning kan du boka från 6 månader efter ditt nybesök till 1,5 år efter. Därefter gäller nybesök. Nybesök gäller även för befintliga kunder som gjort tatuering hos oss och vill boka in sig igen efter 1,5 år.

Microblading 3D Bryn Återbesök 60min / 0kr                                                                                        

4-8 veckor efter ditt nybesök ska du komma på ett återbesök för att kontrollera att tatueringen läkt som den ska och ev korrigeringar görs.

Detta besök ingår i priset för ditt nybesök.
Se till att boka denna tid samtidigt som ditt nybesök.
Passerar det 8 veckor från nybesök, då är det behandlingen Påfyllning i menyn som gäller.

Microblading 3D Bryn Konsultation 30min / 295kr                                                                            

Överväger du en kosmetisk tatuering kan det vara skönt att komma på en konsultation där vi träffas och pratar om dina önskemål och rädslor.

Vi gör en plan som passar dig och du blir väl informerad om vad det innebär att få en tatuering och även om hur vi bedövar och utför själva behandlingen. Du ska alltid kunna känna dig trygg i ditt val av kosmetiska tatuerare.
Priset på konsultationen dras av vid behandlingstillfället. Microblading Växjö

• Eftersom varje hårstrå på den delen av ditt ögonbryn som fattas dras individuellt, vilket resulterar i en 100 % naturlig look och välfyllda ögonbryn

 • Eftersom du är trött på att rita dit dina ögonbryn varje morgon

 • Eftersom du vill se naturlig ut även när du är badar och när du sportar, eller för att du helt enkelt vill vakna upp färdig och prydlig

 • Eftersom slutresultatet är anpassat till ditt hår och din hudfärg samt strukturen på dina existerande ögonbry

 • Eftersom det kommer att få ditt ansikte att se glatt och ungdomligt ut

Vi utför inte denna behandling på diabetiker eller gravida samt personer under 18 år, och vi utför heller inte denna behandling på alkohol/drog påverkade personer. Du ska även undvika att utföra denna behandling under menstruation då detta kan stöta ur färgen.

Med nya rön ifrån branschens bästa vet man idag att personer med extremt oljig hudtyp inte har samma förutsättningar för en kosmetisk tatuering som andra hudtyper har. Det har visat sig att färgen inte fastnar i huden trots upprepade försök. Är du tveksam till vilken hudtyp just du är, boka konsultationstid så går vi igenom just dina förutsättningar för ett så hållbart resultat som möjligt.

Förutsättningarna för att din tatuering ska få ett så bra slutresultat som möjligt är beroende av hur du som kund tar hand om din tatuering efter avslutad behandling. Det är otroligt viktigt med korrekt salva, att man inte pillar/kliar på skorporna och att man under läkningstiden ser till att tatueringen får läka utan yttre påverkningar.

Innan vi påbörjar din behandling får man som kund alltid två papper med instruktioner, regler och varningar att läsa igenom. Godkänner du vad som står skrivet med din underskrift kör vi igång behandlingen efter detta.
Dessa papper är för DIN säkerhet, för att DU ska veta vad proceduren innebär. Vill du innan du bokar tid till behandling se dessa papper bokar du en konsultationstid.

Alla kunder har en hel del frågor gällande behandlingen. Här är några utav de vanligaste frågor och svar.

– Rakas eller tas ögonbrynen bort innan behandling? Microblading Växjö

 Absolut INTE. Hår avlägsnas enbart för att uppnå en klar look runtomkring ögonbrynen.

 – Hur länge varar behandlingen?

Detta varierar från person till person – en färgförnyelse rekommenderas normalt sett mellan 12-18 månader efter din första behandling.

Det beror även på färg och stil som du har valt. Om du har valt en svag, ljus färg och lätt applicering, så kan du förväntas behöva mer korrigeringar och ifyllningar än om du har valt en mörk ton och en tyngre applicering. Det är viktigt att förstå att trots att mörkare färger och tyngre appliceringar inte behöver lika mycket eller ingen ifyllning alls, så ser de inte lika naturliga ut och rekommenderas därför inte.

 – Kommer det att bli någon skorpbildning?

Det kan förekomma skorpbildning om din hud är känslig. TA INTE bort dessa skorpor; att dra bort skorpor kan resultera i mindre färg och mindre ärrbildning vid tatuering av bryn.

 –Varför ser jag färg som flagnar av efter en vecka?

 Detta kan ske till följd utav en rad olika anledningar, men det har oftast med hudtypen att göra. Äldre hud, mer väderbiten hud, och torrare hud kan orsaka flagnande färg under läkeprocessen. Det bör finnas färg under, men om inte så kommer din Microbladings-tekniker att finslipa din färg vid din nästa bokade tid för korrigering av dina bryn.

-Jag har redan permanent makeup och vill ändra färg. Kan du hjälpa mig?

 Ja, färgbyte är vanligt. Detta kan diskuteras vid rådgivning och man kan då tala om färgalternativ.

 -Varför ser mina ögonbryn så mörka ut under läkningsprocessen?

Detta är ett resultat utav de naturliga oxidationsprocesserna som äger rum i huden då pigment har applicerats. Färgen reagerar långsamt med syret i luften, vilket gör färgen mörkare. Detta är helt naturligt och normalt för våra pigment.

-Kan jag återgå till normal aktivitet, träning, trädgårdsarbete, etc.?

De flesta vardagliga aktiviteter kan återupptas direkt. Tung träning bör dock undvikas i åtminstone en vecka för bästa resultat – all svett som formeras på dina ögonbryn kan bleka den läkande färgen. Simning bör också väntas med i ungefär en vecka, även pool kemikalier kommer att erodera dina läkande färger. Utomhusaktiviteter så som trädgårdarbete eller golf kan återupptas så länge som det behandlade området hålls rent, torrt och utom räckhåll för solen.

-Hur kommer de att se ut direkt efter behandlingen?

Dina ögonbryn kanske är lite svullna, röda och ibland vitaktiga. Allt detta är ytterst normalt. De kommer att vara betydligt mörkare första veckan men bleknar sedan till en mjukare färg.

 -Hur väljer man formen?

 Vi väljer en form och stil tillsammans. Vid början av behandlingen kommer vi att rita en förslagsvis form för dina nya ögonbryn och sedan arbetar vi tillsammans för att göra detta perfekt enligt dina önskningar. Mätningar görs för att dubbelkolla symmetrin och placeringen.

 -Kan jag microblada mina ögonbryn om jag är gravid?

 Nej du kan inte genomgå denna behandling om du är gravid eller ammar.

 -Gör appliceringen ont?

Vissa kunder tycker att behandlingen är lite obehaglig medan andra kunder inte känner obehag alls. Microblading metoden är den mest skonsamma metoden som du kommer att hitta för att implementera permanent färg i huden. Känslan sägs likna den vid noppning. En kombination av 2 bedövningsmedel används – en topisk bedövningskräm innan behandling och sedan introduceras en lokalbedövning när behandlingen har börjat. Detta fylls på efterhand som behandlingen fortskrider för att bibehålla komfort.

-Hur väljer man färg?

Vi väljer en färg gemensamt genom att applicera små mängder av olikfärgade pigment nära huden nära dina ögonbryn, och väljer sedan ut den som matchar bäst till din hudton, dina drag och dina personliga önskemål.

 -Gör det ont efteråt?

 Området kan vara lite ömt efter de första timmarna, och sedan känsliga för beröring I ett par dagar.

Kropp & Själ

Massage

Webshop

Behandlingar

KONTAKT