Kropp

 • 0470 261 40
 • info@allaboutyou.se
 • Pedikyr – Fotvård

FOTMASSAGE/ 30min 350kr                                                                                                

Vill du ha en härligt avkopplande behandling för dina fötter? Då är detta behandlingen för dig! Behandlingen inleds med fotbad följt av peeling, fotmask och en underbar underbensmassage & fotmassage.Fötterna känns mjuka, fräscha och totalt ompysslade. (I den här behandlingen tar vi inte bort förhårdnader, filar fötterna eller klipper tånaglarna.)

FOTVÅRD SPA / 45min 495kr

Denna behandling passar dig som vill ge dina fötter en uppfräschning. Inleds med ett mjukgörande fotbad, skrubb och fuktighetsgivande mask. Följt av filning och polering av tånaglarna. Avslutas med en lätt fotmassage.

FOTVÅRD CLASSIC / 60min 645kr
Ge dina fötter vård och omtanke. Inleds med ett uppmjukande fotbad, därefter behandlar vi liktorn, nageltrång och förhårdnader noggrannt. Likaså behandlas tånaglar och nagelband. Behandlingen avslutas med en skön fotmassage.

FOTVÅRD KALAHARI / 75min 845kr                                                                                           

Ny supereffektiv behandling för förhårdnader, sprickor och torra fötter!

I denna behandling ingår en klassisk fotvård som inleds med ett uppmjukande fotbad, därefter behandlar vi liktorn och förhårdnader noggrannt. Sen följer den supereffektiva peelingbehandlingen från Kalahari och samtidigt som den verkar tar vi hand om naglar och nagelband. Behandlingen avslutas med en avkopplande fotmassage.
Den här behandlingen bara måste upplevas! Resultatet är enastående och dina fötter blir otroligt lena och mjuka.
Perfekta att visa upp i finsandalerna! Bilden nedan är det fina resultatet efter en Kalahari Fotvård!

Lackning kan läggas till för 95kr. Läckert nagellack ingår.

FOTVÅRD CLASSIC INKL SHELLAC / 90min 845kr

Fixa iordning fötterna när det är dags att visa upp dem i sandaler eller om du vill ha lack som sitter länge. Först gör vi en fotvård classic där vi ger dina fötter vård och omtanke. Inleds med ett uppmjukande fotbad, därefter behandlar vi liktorn, nageltrång och förhårdnader noggrannt. Likaså behandlas tånaglar och nagelband. Under tiden vi tar hand om dina fötter får du välja ut en färg som vi sedan applicerar på dina tånaglar med shellac. Denna uv-lack behandling gör att lacket sitter i många veckor på dina tånaglar. Avskavt nagellack på tånaglarna är nu ett minne blott! Behandlingen avslutas med lätt fotmassage.

SHELLAC TÅNAGLAR / 45min 595kr

Vill du enbart ha lack som håller i flera veckor på tånaglarna utan att göra klassisk fotvård så kan du naturligtvis boka shellac för tånaglar.

 • Vaxning & Depilar

VAXNING
Vaxning är ett effektivt sätt att slippa stubbig utväxt och är dessutom snällare mot huden jämfört med rakning. Håren håller sig borta i ca 4 till 8 veckor (individuellt). Tänk på att håren växer i olika stadier och att det krävs fler en en behandling för att uppnå det optimala resultatet.

Hela Ben / 50min 595kr
Hela Ben inkl bikini / 60min 695kr
Halva Ben / 30min 445kr
Halva Ben inkl bikini / 45min 545kr
Bikini / 15min 325kr
Armar / 25min 345kr
Armhålor / 15min 245kr
Rygg / 30min 395kr   

Bröst / 30min 395kr
Överläpp/Haka / 15min 225kr
Ansikte / 15min 275kr / enbart kvinnor

Vaxning i ansiktet i kombination med ansiktsbehandling ger 50kr i rabatt. Ej i kombination med andra erbjudanden.

DEPILAR
Depilar är en ny banbrytande metod för permanent hårborttagning och är dessutom den mest prisvärda metoden. Depilar är den enda metod som på ett naturligt sätt ger permanent hårborttagning av alla hår- och hudtyper, ljusa som mörka, i ansiktet som på kroppen!

Depilar är utvecklat och kliniskt testat av skandinaviska läkare. Behandlingarna utförs av utbildade hudterapeuter på över 300 hudvårdssalonger i Sverige och fungerar bra på majoriteten av kunderna. Rekommenderas med intervaller mellan behandlingarna på 4-6 veckor. Antal gånger som behövs varierar från person till person. Utgår från 8-20 behandlingar, ibland krävs fler.

Hela Ben / 70min 2300kr

Hela Ben inkl. bikini / 75min 2400kr

Halva Ben / 45min 1400kr
Halva Ben inkl bikini / 45min 1700kr
Bikini / 20min 700kr
Armar / 45min 1250kr
Armhålor / 15min 750kr
Rygg / 45min 1700kr
Överläpp / 10min 370kr
Haka / 10min 440kr
Ansikte / 15min 850kr/ enbart kvinnor

Alla Depilarpriser inkluderar vaxning.

 • Gravidmassage

Visst är det härligt att vara gravid, att se fram emot ett helt nytt liv. Det är också en period då ditt behov avavspänning ökar. Framåt fjärde månaden kan det börja kännas ordentligt i kroppen och längre fram när vikten ökar får nära 85% av alla gravida ont i ländryggen. 

Att röra på sig, träna och vara i bra form hjälper naturligtvis. Och så finns det ett effektivt komplement: massage, som du kan börja med från 13:e veckan ända fram till strax innan förlossningen. Forskning visar att du minskar din oro, sänker stresshormonerna och har färre komplikationer under förlossningen och tiden efter att du fött.

GRAVIDMASSAGE HELKROPP/ 55min 700kr
GRAVIDMASSAGE NACK OCH RYGG / 30min 500kr
Vår gravidmassage är öm och långsam och vi arbetar med djupa långa knådningar för att motarbeta vanlig muskelvärk i rygg, axlar, armar eller ben. Bänken är specialanpassad så att du kan ligga på både mage eller rygg. Massagebänken passar även dig med silikonbröst eller om du har opererat dina bröst och har svårt att ligga på mage.

MAMA / 55min 750kr
Underbar helhetsbehandling för dig som är gravid. Behandlingen inleds med en underbar, uppfriskande ansiktsbehandling som renar och återger huden dess balans. Sedan behandlas spänningarna i nacke, övre delen av ryggen och decolletaget i en muskelavslappnande och ljuvligt doftande organisk massage. Fötter och ben liksom händer och armar med extra fokus på de muskelspänningar och cirkulationsbesvär som kan uppstå under graviditeten. Mama behandlingen ger förnyad skönhet och lyster till dig och din hud så väl som ny, välbehövlig kraft och vitalitet till både kropp och sinne.

 • Behandlade Massage

Vid låg men långvarig belastning hålls musklerna aktiverade hela tiden, till slut överskrids gränsen för vad musklerna tål.

DJUPGÅENDE MASSAGE / 40min 625kr / 55min 740kr

En djupgående massage där vi inte bara jobbar med att lösa upp muskelspänningar utan även att hitta orsaken till varför du har ont och behandla den. Massagen utförs av vår certifierade massageterapeut som har en lång utbildning och massor av erfarenhet av behandlande massage.

NBE 3000 LYMFDRÄNAGE  / 35min  750kr

Lider du av svullnad? Har du varit sjuk och behöver få igång kroppen igen eller har du blivit opererad? Då är lymfdränage otroligt effektivt. Med mjuka rörelser flyttar vi bort din överflödiga vätska. Att göra lymfdränage med NBE 3000 är mycket effektivare än manuell lymfdränage då de elektromagnetiska impulserna jobbar bättre än vad man kan göra med händerna. Har du ont i musklerna men blir du inte hjälpt av muskelmassage? Då ska du prova lymfdränage – din lymfa kan ha “strypts” och då kan du få muskelvärk fast det egentligen är lymfan som är problemet.

NBE 3000 MUSKELBEHANDLING / 25min 750kr / 50min 900kr

Har du ont i musklerna? Har du fått plötslig smärta som tex ryggskott? Då lindrar NBE 3000 muskelbehandlingen mycket effektivt. NBE 3000 behandlar dina ömmande muskler utan smärta och ger ett mycket effektivt resultat. I denna behandlingen kombinerar vi NBE 3000 och traditionell klassisk massage

NBE & KLASSISK/DJUPGÅENDE MASSAGE / 40min 895kr

Vill du ha den bästa och effektivaste massagen för din muskelspänningar? Då är det NBE & klassisk/djupgående massage du ska välja! Här får du den fantastiska effekten från NBE maskinen som mjukar upp dina muskelspänningar utan smärta. Sen gör vi även klassisk/djupgående massage för att få den bästa kombinerade effekten. Måste provas!

HOT STONE & CLASSIC/DJUPGÅENDE MASSAGE XL / 40min 625kr

Här får du det bästa av två världar! Vi börjar med att värma upp din hud och muskler med de underbara varma stenarna. Sen får du välja på att få klassisk massage eller en mer djupgående massage resten av tiden. Varför välja när du nu kan få båda behandlingarna på en gång!

HOT STONE & CLASSIC/DJUPGÅENDE MASSAGE HELKROPP / 55min 725kr

Här får du det bästa av två världar! Vi börjar med att värma upp din hud och muskler med de underbara varma stenarna. Sen får du välja på att få klassisk massage eller en mer djupgående massage resten av tiden. Varför välja när du nu kan få båda behandlingarna på en gång!

 • Classic Massage

CLASSIC HELKROPP / 55min 650kr

En avspänningsmassage för hela kroppen som löser upp muskelspänningar, ökar blodcirkulationen samt sänker stressnivån.

CLASSIC NACK- & RYGG / 25min 425kr
Avspänningsmassage för nacke och rygg. Blodcirkulationen ökar samt stressnivån minskar.

CLASSIC NACK- & RYGG XL / 40min 550kr

Avspänningsmassage för nacke och rygg. Blodcirkulationen ökar samt stressnivån minskar. För dig som är i behov av en lite längre massage för nacke och rygg.

HOT STONE & CLASSIC/DJUPGÅENDE MASSAGE XL / 40min 625kr

Här får du det bästa av två världar! Vi börjar med att värma upp din hud och muskler med de underbara varma stenarna. Sen får du välja på att få klassisk massage eller en mer djupgående massage resten av tiden. Varför välja när du nu kan få båda behandlingarna på en gång!

HOT STONE & CLASSIC/DJUPGÅENDE MASSAGE HELKROPP / 55min 725kr

Här får du det bästa av två världar! Vi börjar med att värma upp din hud och muskler med de underbara varma stenarna. Sen får du välja på att få klassisk massage eller en mer djupgående massage resten av tiden. Varför välja när du nu kan få båda behandlingarna på en gång!

ANSIKTS & HÅRBOTTENSMASSAGE / 25min 495kr

En avkopplande och alldeles underbar massage för ansikte  och hårbotten. Ansiktsmassage gör att blod och syre flyter till och musklerna slappnar av: Huden livas och stramas upp och själen slappnar av. Ansiktsmassagen tar därför både fram din inre och yttre skönhet. Ansiktet är själens spegel. Varje ögonblick under dagen arbetar vi med vårt ansikte. Vi uttrycker glädje, smärta och stress. Spåren efter en hetsig arbetsvecka sitter i värsta fall kvar när det är dags för helgens vila. Med ansiktsmassagen tvättar du bort spåren efter en hård arbetsvecka.

Kropp & Själ

Massage

Webshop

Behandlingar

KONTAKT

 • 0470 261 40
 • info@allaboutyou.se
 • Deltavägen 10, 352 45 Växjö

ÖPPETTIDER

 • Öppettider att handla i salongen
 • Mån – Fre 10.00-18.00
 • Lördagar 09.00-14.00