Kropp

FOTMASSAGE/ 30min 495kr                                                                                                

Vill du ha en härligt avkopplande behandling för dina fötter? Då är detta behandlingen för dig! Behandlingen inleds med fotbad följt av peeling, fotmask och en underbar underbensmassage & fotmassage.Fötterna känns mjuka, fräscha och totalt ompysslade. (I den här behandlingen tar vi inte bort förhårdnader, filar fötterna eller klipper tånaglarna.)

FOTVÅRD SPA / 45min 675kr

Denna behandling passar dig som vill ge dina fötter en uppfräschning. Inleds med ett mjukgörande fotbad, skrubb och fuktighetsgivande mask. Följt av filning och polering av tånaglarna. Avslutas med en lätt fotmassage.

FOTVÅRD CLASSIC / 60min 775kr

Ge dina fötter vård och omtanke. Inleds med ett uppmjukande fotbad, därefter behandlar vi liktorn, nageltrång och förhårdnader noggrannt. Likaså behandlas tånaglar och nagelband. Behandlingen avslutas med en skön fotmassage.

LOVA FOTVÅRD QUICKFIX / 30min –  545kr

I denna behandling fokuserar vi endast på huden med speciellt fokus på förhårdnader och sprickor. Få mjuka och lena fötter på bara 30min! Observera att vi inte klipper naglarna i denna behandling.

LOVA FOTVÅRD DET LILLA EXTRA/ 45min  765kr

I denna behandling fokuserar vi på huden med speciellt fokus på förhårdnader och sprickor. Vi tar även hand om tånaglarna genom att klippa och fila dem. Dina fötter blir otroligt mjuka och lena. 

FOTVÅRD KALAHARI / 75min 950kr                                                                                 Ny supereffektiv behandling för förhårdnader, sprickor och torra fötter! I denna behandling ingår en klassisk fotvård som inleds med ett uppmjukande fotbad, därefter behandlar vi liktorn och förhårdnader noggrannt. Sen följer den supereffektiva peelingbehandlingen från Kalahari och samtidigt som den verkar tar vi hand om naglar och nagelband. Behandlingen avslutas med en avkopplande fotmassage. Den här behandlingen bara måste upplevas! Resultatet är enastående och dina fötter blir otroligt lena och mjuka.

Perfekta att visa upp i finsandalerna! Bilden nedan är det fina resultatet efter en Kalahari Fotvård!

Lackning kan läggas till för 95kr. Läckert nagellack ingår.

FOTVÅRD CLASSIC INKL SHELLAC / 90min 1025kr

Fixa iordning fötterna när det är dags att visa upp dem i sandaler eller om du vill ha lack som sitter länge. Först gör vi en fotvård classic där vi ger dina fötter vård och omtanke. Inleds med ett uppmjukande fotbad, därefter behandlar vi liktorn, nageltrång och förhårdnader noggrannt. Likaså behandlas tånaglar och nagelband. Under tiden vi tar hand om dina fötter får du välja ut en färg som vi sedan applicerar på dina tånaglar med shellac. Denna uv-lack behandling gör att lacket sitter i många veckor på dina tånaglar. Avskavt nagellack på tånaglarna är nu ett minne blott! Behandlingen avslutas med lätt fotmassage.

SHELLAC TÅNAGLAR / 45min 645kr

Vill du enbart ha lack som håller i flera veckor på tånaglarna utan att göra klassisk fotvård så kan du naturligtvis boka shellac för tånaglar.

FOTVÅRD ULTRA DELUXE / 105min 1345kr

Nu finns fotvårdens Rolls Royce! Fixa iordning fötterna när det är dags att visa upp dem i sandaler eller om du vill ha lack som sitter länge samtidigt som du vill ha superlena fötter!  Först gör vi en fotvård Kalahari där vi ger dina fötter extra mycket vård och omtanke. Inleds med ett uppmjukande fotbad, därefter behandlar vi liktorn, nageltrång och förhårdnader noggrannt. Sen följer den supereffektiva peelingbehandlingen från Kalahari och samtidigt som den verkar tar vi hand om naglar och nagelband. Perfekta att visa upp i finsandalerna! Under tiden vi tar hand om dina fötter får du välja ut en färg som vi sedan applicerar på dina tånaglar med shellac. Denna uv-lack behandling gör att lacket sitter i många veckor på dina tånaglar. Avskavt nagellack på tånaglarna är nu ett minne blott! Behandlingen avslutas med lätt fotmassage. Kalaharibehandlingen är en supereffektiv behandling för förhårdnader, sprickor och torra fötter! Den här behandlingen bara måste upplevas! Resultatet är enastående och dina fötter blir otroligt lena och mjuka och dessutom får du ett lack som sitter i många många veckor!

VAXNING

Vaxning är ett effektivt sätt att slippa stubbig utväxt och är dessutom snällare mot huden jämfört med rakning. Håren håller sig borta i ca 4 till 8 veckor (individuellt). Tänk på att håren växer i olika stadier och att det krävs fler en en behandling för att uppnå det optimala resultatet.

Hela Ben / 50min 625kr

Hela Ben inkl bikini / 60min 725kr

Halva Ben / 30min 495kr

Halva Ben inkl bikini / 45min 595kr

Bikini / 15min 375kr

Armar / 25min 425kr

Armhålor / 15min 315kr

Rygg / 30min 475kr   

Bröst / 30min 475kr

Överläpp/Haka / 15min 235kr

Ansikte / 15min 325kr / enbart kvinnor

Vaxning i ansiktet i kombination med ansiktsbehandling ger 50kr i rabatt. Ej i kombination med andra erbjudanden.

DEPILAR
Depilar är en ny banbrytande metod för permanent hårborttagning och är dessutom den mest prisvärda metoden. Depilar är den enda metod som på ett naturligt sätt ger permanent hårborttagning av alla hår- och hudtyper, ljusa som mörka, i ansiktet som på kroppen!

Depilar är utvecklat och kliniskt testat av skandinaviska läkare. Behandlingarna utförs av utbildade hudterapeuter på över 300 hudvårdssalonger i Sverige och fungerar bra på majoriteten av kunderna. Rekommenderas med intervaller mellan behandlingarna på 4-6 veckor. Antal gånger som behövs varierar från person till person. Utgår från 8-20 behandlingar, ibland krävs fler.

Hela Ben / 70min 2300kr

Hela Ben inkl. bikini / 75min 2400kr

Halva Ben / 45min 1400kr

Halva Ben inkl bikini / 45min 1700kr

Bikini / 20min 700kr

Armar / 45min 1250kr

Armhålor / 15min 750kr

Rygg / 45min 1700kr

Överläpp / 10min 370kr

Haka / 10min 440kr

Ansikte / 15min 850kr/ enbart kvinnor

Alla Depilarpriser inkluderar vaxning.

ESSE BODY DETOX / 60min 945kr

Upplev en underbart avslappnande och balanserande kroppsbehandling från Esse.  Behandlingen inleds med en rengörande peeling som tvättas av med varma mjuka handdukar. Vi tar sedan på  Esse fantastiska Detox inpackning som även den tas bort med varma handdukar efter verkningstiden. Behandlingen avslutas med att vi masserar in en underbar kroppskräm.  Huden blir mjuk och len och du känner dig lugn och avslappnad. Denna underbara behandling bara måste upplevas!

KAKAO
CHOCOLATE DREAM / 60min 945kr
Behandlingen inleds med en kroppspeeling baserad på kakao. Därefter blir du inpackad med varm, mörk chokladmousse och du får en skön och avkopplande stund under värmefilt. Under appliceringen av moussen frigörs underbara dofter som stimulerar kroppens produktion av “må bra hormoner”. Behandlingen avslutas med en fuktrik bodylotion av kakao. Kroppen lämnas återfuktad och uppstramad.

CHOCOLATE DE LUXE / 75min 1095kr
I denna behandling får du, utöver momenten som ingår i Chocolate Dream, en mjuk och avslappnande halvkroppsmassage med kakaosmör. Det exklusiva kakaosmöret friskar upp huden, ökar dess spänst och lämnar kroppen len och avslappnad.

COCOSDRÖM / 75min 1090kr                                                                               Cocosbehandlingen är en exklusiv anti-age behandling som ger huden massor av fukt och näring. Huden blir mjuk och smidig och fast. Behandlingen inleds med en exklusiv kroppspeeling, cocosinpackning under värmefilt samt avslutas med en skön helkroppsmassage. Du och din kropp får uppleva totalt välbefinnande och den naturliga skönheten inom dig väcks till liv.

MAGNETIC CLAY BODYWRAP / 55min 995kr                      Naturlig bentonitlera med Himalayan pink salt för utvärtes detox. Bentonitlera drar till sig tungmetaller och andra gifter och drar ut dem genom huden.  Helande lerbad har tusenåriga anor i många delar av världen. Bad eller inpackningar med bentonitlera är ett effektivt, skonsamt och naturligt sätt detoxa kroppen från tungmetaller och andra skadliga ämnen.

Behandlingen:

 • Inpackning med lera
 • Tvättas bort med ljuvligt varma handdukar
 • Fuktgivande bodylotion

MAGNETIC CLAY BODYWRAP DELUXE / 70min 1195kr

Naturlig bentonitlera med Himalayan pink salt för utvärtes detox. Bentonitlera drar till sig tungmetaller och andra gifter och drar ut dem genom huden.  Helande lerbad har tusenåriga anor i många delar av världen. Bad eller inpackningar med bentonitlera är ett effektivt, skonsamt och naturligt sätt detoxa kroppen från tungmetaller och andra skadliga ämnen.

Behandlingen:

 • Inpackning med lera
 • Tvättas bort med ljuvligt varma handdukar
 • Avslappnande massage

KROPPS- & ANSIKTSBEHANDLINGAR MAMA / 55min 945kr
Underbar helhetsbehandling för dig som är gravid. Behandlingen inleds med en underbar, uppfriskande ansiktsbehandling som renar och återger huden dess balans. Sedan behandlas spänningarna i nacke, övre delen av ryggen och decolletaget i en muskelavslappnande och ljuvligt doftande organisk massage. Fötter och ben liksom händer och armar med extra fokus på de muskelspänningar och cirkulationsbesvär som kan uppstå under graviditeten. Mama behandlingen ger förnyad skönhet och lyster till dig och din hud så väl som ny, välbehövlig kraft och vitalitet till både kropp och sinne.

KROPPSPEELING BODY GLOW SCRUB / 25min 525kr
Éminence organiska sockerskrubbar med naturlig AHA-syra polerar och djuprengör huden så att gamla hudceller försvinner och ny mjuk hud lyfts fram. De härliga sockerskrubbarna har olika effekt beroende på dess organiska innehåll. Välj den den som passar just din huds specifika behov.

RYGGBEHANDLING / 60min 895kr
Har du problem med pormaskar och orenheter på ryggen? Då kan vi rekommendera en ryggbehandling med peeling följd av grundlig portömning och passande mask som lugnar och ger fukt.

AHABEHANDLING RYGG / 25min 575kr
En behandling som passar dig som har orenheter på ryggen och som tidigare gjort en
ryggbehandling. AHA behandlingen inleds med rengöring och peeling följt av AHAsyra pensling. För bästa resultat görs behandlingen i kur. (Portömning ingår ej)

PARAFFINBAD / 25min 425kr
Paraffinbad ger omedelbara synliga förbättringar på torra och nariga händer redan efter första behandlingen. Den har dessutom positiv effekt på valkar, självsprickor, nagelband, dålig blodcirkulation samt reumatism och känsliga leder. Händerna blir varma, mjuka och får ett välvårdat utseende. Kan göras som kur.

ULTIMATE HAND SPA /25min 495kr                        

Dina händer är ett av dina viktigaste verktyg, därför är det viktigt att vårda dem lika noga som ditt ansikte. Upplev ett nytt revolutionerande koncept för att skonsamt men effektivt: Rengöra, Reparera och Skydda dina händer. Tre unika produkter som är Veganska och Ekologiskt certifierade.

Ultimate Handspa behandling är fantastiskt för att ta hand om torra, nariga händer, reparerar sprickor och motverkar irritation. Behandlingen motverkar även ålderstecken på händerna och ger massor av fukt.

 

Vid låg men långvarig belastning hålls musklerna aktiverade hela tiden, till slut överskrids gränsen för vad musklerna tål.

NBE 3000 LYMFDRÄNAGE  / 35min  850kr

Lider du av svullnad? Har du varit sjuk och behöver få igång kroppen igen eller har du blivit opererad? Då är lymfdränage otroligt effektivt. Med mjuka rörelser flyttar vi bort din överflödiga vätska. Att göra lymfdränage med NBE 3000 är mycket effektivare än manuell lymfdränage då de elektromagnetiska impulserna jobbar bättre än vad man kan göra med händerna. Har du ont i musklerna men blir du inte hjälpt av muskelmassage? Då ska du prova lymfdränage – din lymfa kan ha “strypts” och då kan du få muskelvärk fast det egentligen är lymfan som är problemet.

LYMFTERAPI / 70min 1300kr

Vår omåttligt populära behandling NBE 3000 Lymfdränage får nu en längre version. Har du aldrig gjort lymfdränage förut? Då är NBE 3000 Lymfterapi behandlingen du ska välja vid första tillfället Har du stora problem med lymfsystemet eller har du inte varit på lymfdränagebehandling på länge? Då ska du välja NBE 3000 Lymfterapi för att få extra mycket behandling så du får ännu bättre resultat av din behandling Lider du av svullnad? Har du varit sjuk och behöver få igång kroppen igen eller har du blivit opererad? Då är lymfdränage otroligt effektivt. Med mjuka rörelser flyttar vi bort din överflödiga vätska. Att göra lymfdränage med NBE 3000 är mycket effektivare än manuell lymfdränage då de elektromagnetiska impulserna jobbar bättre än vad man kan göra med händerna.

NBE 3000 & MASSAGE 40min 945kr

Vill du ha den bästa och effektivaste massagen för din muskelspänningar? Då är det NBE & klassisk/djupgående massage du ska välja! Här får du den fantastiska effekten från NBE maskinen som mjukar upp dina muskelspänningar utan smärta. Sen gör vi även klassisk/djupgående massage för att få den bästa kombinerade effekten. Måste provas!

NBE3000 & MASSAGE 55min / 1000kr

I denna massagen kombinerar vi supereffektiva NBE 3000 maskinen med manuell massage. Då kan vi både få den fantastiska effekten av NBE maskinen samtidigt som vi även masserar manuellt. NBE maskinen mjukar upp muskelspänningar mycket effektivt och är otroligt bra vid smärta. Kombinerat ihop med muskelmassage så kommer du att känna otrolig skillnad!

NBE 3000 ANTISTRESS MASSAGE /40min 1000kr

En underbart rogivande behandling för både kropp och själ som arbetar på djupet och reducerar din stress vilket ger total avkoppling och återhämtning. Trötta och spända muskler slappnar av och det uppstår positiva effekter så som mer lugn, mer fokus, bättre sömn och bättre matsmältning. Vid behandlingen frisätter kroppen oxytocin, kroppens lugn-och-ro hormon och det ämne som sänker stresshormonet, kortisol i vår kropp. 

Resultat av behandlingen:

 • Reducerar stress
 • Ger lugn och ro
 • Kan sänka  högt blodtryck
 • Ökar blodcirkulationen
 • Balanserar kroppens pH-värde
 • Förbättrar sömnkvaliten
 • Stimulerar fettförbränningen
 • Ökar endorfinerna
 • Främjar lymfflödet
 • Stärker immunförsvaret
 • Dränerar lymfsystemet
 • Ökat välbefinnande och livskvalitet

HOT STONE & CLASSIC MASSAGE XL / 40min 745kr

Här får du det bästa av två världar! Vi börjar med att värma upp din hud och muskler med de underbara varma stenarna. Sen får du välja på att få klassisk massage eller en mer djupgående massage resten av tiden. Varför välja när du nu kan få båda behandlingarna på en gång!

HOT STONE & CLASSIC MASSAGE HELKROPP / 55min 845kr

Här får du det bästa av två världar! Vi börjar med att värma upp din hud och muskler med de underbara varma stenarna. Sen får du välja på att få klassisk massage eller en mer djupgående massage resten av tiden. Varför välja när du nu kan få båda behandlingarna på en gång!

Visst är det härligt att vara gravid, att se fram emot ett helt nytt liv. Det är också en period då ditt behov avavspänning ökar. Framåt fjärde månaden kan det börja kännas ordentligt i kroppen och längre fram när vikten ökar får nära 85% av alla gravida ont i ländryggen. 

Att röra på sig, träna och vara i bra form hjälper naturligtvis. Och så finns det ett effektivt komplement: massage, som du kan börja med från 13:e veckan ända fram till strax innan förlossningen. Forskning visar att du minskar din oro, sänker stresshormonerna och har färre komplikationer under förlossningen och tiden efter att du fött.

GRAVIDMASSAGE HELKROPP/ 55min 845kr

GRAVIDMASSAGE NACK OCH RYGG / 25min 625kr
Vår gravidmassage är öm och långsam och vi arbetar med djupa långa knådningar för att motarbeta vanlig muskelvärk i rygg, axlar, armar eller ben. Bänken är specialanpassad så att du kan ligga på både mage eller rygg. Massagebänken passar även dig med silikonbröst eller om du har opererat dina bröst och har svårt att ligga på mage.

MAMA / 55min 945kr
Underbar helhetsbehandling för dig som är gravid. Behandlingen inleds med en underbar, uppfriskande ansiktsbehandling som renar och återger huden dess balans. Sedan behandlas spänningarna i nacke, övre delen av ryggen och decolletaget i en muskelavslappnande och ljuvligt doftande organisk massage. Fötter och ben liksom händer och armar med extra fokus på de muskelspänningar och cirkulationsbesvär som kan uppstå under graviditeten. Mama behandlingen ger förnyad skönhet och lyster till dig och din hud så väl som ny, välbehövlig kraft och vitalitet till både kropp och sinne.

CLASSIC HELKROPP / 55min 785kr

En avspänningsmassage för hela kroppen som löser upp muskelspänningar, ökar blodcirkulationen samt sänker stressnivån.

CLASSIC NACK- & RYGG / 25min 500kr
Avspänningsmassage för nacke och rygg. Blodcirkulationen ökar samt stressnivån minskar.

CLASSIC NACK- & RYGG XL / 40min 675kr

Avspänningsmassage för nacke och rygg. Blodcirkulationen ökar samt stressnivån minskar. För dig som är i behov av en lite längre massage för nacke och rygg.

HOT STONE & CLASSIC MASSAGE XL / 40min 745kr

Här får du det bästa av två världar! Vi börjar med att värma upp din hud och muskler med de underbara varma stenarna. Sen får du välja på att få klassisk massage eller en mer djupgående massage resten av tiden. Varför välja när du nu kan få båda behandlingarna på en gång!

HOT STONE & CLASSIC MASSAGE HELKROPP / 55min 845kr

Här får du det bästa av två världar! Vi börjar med att värma upp din hud och muskler med de underbara varma stenarna. Sen får du välja på att få klassisk massage eller en mer djupgående massage resten av tiden. Varför välja när du nu kan få båda behandlingarna på en gång!

ANSIKTS & HÅRBOTTENSMASSAGE / 25min 550kr

En avkopplande och alldeles underbar massage för ansikte  och hårbotten. Ansiktsmassage gör att blod och syre flyter till och musklerna slappnar av: Huden livas och stramas upp och själen slappnar av. Ansiktsmassagen tar därför både fram din inre och yttre skönhet. Ansiktet är själens spegel. Varje ögonblick under dagen arbetar vi med vårt ansikte. Vi uttrycker glädje, smärta och stress. Spåren efter en hetsig arbetsvecka sitter i värsta fall kvar när det är dags för helgens vila. Med ansiktsmassagen tvättar du bort spåren efter en hård arbetsvecka.

HOTSTONE MASSAGE / 25min 595kr / 40min 725kr / 55min 845kr
En unik massagemetod med varma vulkanstenar som ger njutning för musklerna och själen. De varma lavastenarna löser upp spänningar, ökar ämnesomsättningen och stimulerar blod- och lymfcirkulationen. Du lämnar behandlingen mjuk och fullt avslappnad.

KURBAD & MASSAGE / 60min 895kr / 90min 1195kr
En mjuk massage som inleds med ett värmande bad för en mer
effektiv verkan på muskelspänningar samt blodcirkulation.

HOT STONE & CLASSIC MASSAGE XL / 40min 745kr

Här får du det bästa av två världar! Vi börjar med att värma upp din hud och muskler med de underbara varma stenarna. Sen får du välja på att få klassisk massage eller en mer djupgående massage resten av tiden. Varför välja när du nu kan få båda behandlingarna på en gång!

HOT STONE & CLASSIC MASSAGE HELKROPP / 55min 845kr

Här får du det bästa av två världar! Vi börjar med att värma upp din hud och muskler med de underbara varma stenarna. Sen får du välja på att få klassisk massage eller en mer djupgående massage resten av tiden. Varför välja när du nu kan få båda behandlingarna på en gång!

Kropp & Själ

Massage

Webshop

Behandlingar

KONTAKT